Ambient Lounge info

Behagelige og kule sakkosekker

Faktasjekket: 03.09.2021

Ambient Lounge skjermbilde Betal med: Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna, PayPal, Vipps Toll: Inkludert i prisen Retur: 14 dagers åpent kjøp Prismatch: Nei Besøk Ambient Lounge

Ambient Lounge kjennetegnes av deres unike og behagelige sakkosekker. Ambient Lounge ble lansert i 2004, og har siden blitt en global merkevare som selges i mange land. Sakkosekkene deres blir brukt i private hjem, men også på kafeer, kinoer, også videre.

Både praktiske og behagelige

På nettsiden kan man lese en hel del om sakkosekkene og deres kvaliteter. Materialene skal være av høy kvalitet, og dessuten skikkelig behagelige. Sakkosekkene er også så lette at selv barn kan bære dem. Fasongen deres gjør også at sakkosekkene er plassbesparende på små flater.

Ulike typer

Ambient Lounge har utviklet et produkt med høy grad av egenart, og tilbyr flere produkter relatert til denne nisjen. Blant annet tilbyr Ambient Lounge modulsofaer, hvor man kan sette sammen en rekke av disse sakkosekkene slik at de utgjør en sofa.

Bildet viser noen av designersettene på Ambient Lounge.
To av designersettene til Ambient Lounge.

Solsenger er også noe Ambient Lounge tilbyr, naturligvis i tråd med deres unike stil. Videre er det også verdt å nevne at flere av de ordinære sakkosekkene kommer i litt ulike stiler og fasonger. Blant annet er en av deres sakkosekkstoler laget med organisk skinn. Ambient Lounge har også en kategori for designersett, hvor både bord og stol kan medfølge (se bildet).

Ellers har Ambient Lounge også utviklet en seng for både katter og hunder. Disse sengene er både klore- og bitesikre.

24-timers support

Ambient Lounge skiller seg litt ut ved at de faktisk tilbyr 24-timers support. Akkurat dét er det ikke mange nettbutikker som kan skryte av.

Besøk Ambient Lounge

Sosiale Medier

Du kan følge Ambient Lounge på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Ambient Lounge

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 40334453