Amor info

Stort utvalg av realistiske sexdukker

Faktasjekket: 04.08.2022

Amor skjermbilde Fri frakt: På sexdukker Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Nets, Postoppkrav, Vipps Retur: 365 dagers åpent kjøp Prismatch: Ja

Dette er en 100 % norskeid nettbutikk som tilbyr en rekke ulike erotiske produkter, både for damer, menn og par. Spesielt utvalget av realistiske sexdukker gjør at Amor skiller seg ut på markedet. Amor tilbyr flere gunstige vilkår, som 365 dagers åpent kjøp, fri retur og prisgaranti.

Sexleketøy

I likhet med sexbutikker flest har også Amor massevis av sexleketøy i utvalget. I tillegg til sex-leketøy for både damer og menn, finner du også sexleketøy for par her. Her får du blant annet kjøpt ulike dildoer, analleketøy, vibratorer (inkludert g-punktvibratorer og minivibrator), flesh-lights, strap-on, penispumper, sexmaskiner og mer. Det skal også nevnes at Amor har et visst utvalg av sexy undertøy og bondageutstyr.

Rita sexdukke
Sexdukken Rita er nesten ikke til å skille fra en ekte person.

Norges beste utvalg av sexdukker?

Sexdukkemarkedet er nok betydelig større blant menn enn hos kvinner. Slik virker det i alle fall, om man skal dømme etter ulike sexbutikkers utvalg av sexdukker. Det er gjerne kvinnedukkene som dominerer, og spesielt innen real doll-sjangeren (realistiske sexdukker). Amor har riktignok også noen få mannlige sexdukker.

Amor fører altså en lang rekke sexdukker, og samtlige er av den realistiske typen. Noen av sexdukkene – ved å studere produktfotoene – er faktisk vanskelige å skille fra en ekte person. Dette kan jo delvis skyldes et godt utført fotoarbeid, men dukkene begynner unektelig å se skikkelig realistiske ut.

Sexdukkene kommer i ulike former, fasonger og uttrykk, enten det er snakk om høyde, bryst-størrelse, hårfarge eller utseende. Her får du kjøpt dukker med kjempedigre pupper, dukker med et modent uttrykk, og dukker med et mer uskyldig og ungdommelig preg. Her finner du altså noe for enhver smak. Disse sexukkene koster opp mot hele 33.000 kr. De billigste ligger til 19.000 kr.

Sexdukkene er utstyrt med 3 åpninger, nemlig anus, vagina og munn. Dukkene er laget av silikon og termoplastgummi (TPE), et gummiaktig materiale som skal føles som ekte hud.

Amor skriver også at sexdukkene deres kommer med stående føtter, lydsystem og oppvarming. Ikke minst skal det også nevnes at du får fri frakt ved bestillinger av sexdukker her.

Diskré forsendelser

Dette er antagelig ikke unikt for sexbutikker som dette, men Amor har også nøytrale og diskré emballasjer på sine forsendelser.

Sosiale Medier

Du kan følge Amor på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Amor

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 61596660