Arbeidslys info

Lys og pærer til kjøretøy

Arbeidslys skjermbilde Fri frakt: Over 989 kr Betal med: Bankkort, Bankoverføring, Delbetaling, Faktura, Klarna Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Arbeidslys

Arbeidslys.no omtaler seg selv som «en av Norges ledende leverandører av kjøretøysbelysning til bil, lastebil, MC og båt». Denne nettbutikken tilbyr altså et bredt sortiment av lykter, pærer og tilbehør fra både store og små produsenter. Utvalget er håndplukket, og er fra hele verden.

Massevis av lys og pærer

Hovedkategoriene på denne nettsiden er som følger: LED, XENON, HALOGEN, PÆRER, samt TILBEHØR. Utvalget er generelt godt – særlig med tanke på at lys og pærer for kjøretøy i utgangspunktet er et smalt marked.

Blant produktene man finner her, kan man nevne arbeidslys, varsellys, tåkelys, ryggelys, baklykter, brøytelykter, xenonpærer, H-sokkel, halogenpærer, pæreholdere og adaptere. En underkategori kalt «Interiørlys» handler ikke om flotte lamper ment for stuen, snarere er det snakk om lys ment til innvendig bruk i bilen. En filtreringsmulighet for prisnivå, viser at prisene varierer fra 89 kr til 21.999 kr.

Tilbehør

Bildet viser noen av de mest populære produktene på Arbeidslys.no
Noen av de mest populære produktene på Arbeidslys.no

I kategorien «Tilbehør», som er den eneste kategorien som ikke har noe med pærer eller lykter å gjøre, finner man litt over 180 produkter. Utvalget består av festemateriell, kabler, brytere, lyktedeksler, reflekser, skilter, vindusviskere, bilkameraer, kufangere og LED-lommelykter.

Det er altså ikke flust av bildeler og -tilbehør på Arbeidslys.no, men som nevnt er det jo først og fremst lys og pærer de fokuserer på.

Sortér etter merkevarer

En kjekk funksjon er at man enkelt kan sortere etter merkevarer. Da er det straks lettere å finne frem til egnede produkter. Arbeidslys.no tilbyr blant annet produkter fra merkevarer som: Hella, Lazer, Odin, Philips og Blackvue.

Det er også en annen hovedkategori som heter Tilpasset, hvor man finner produkter ment ulike bilmerker. Her kan man da huke av for Citröen, Ford, Toyota, også videre.

Besøk Arbeidslys

Sosiale Medier

Du kan følge Arbeidslys på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Arbeidslys

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 47689900