ARK info

Tilbyr 3 millioner bøker

Faktasjekket: 21.01.2022

ARK skjermbilde Fri frakt: Over 249 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei

ARK er en velkjent kjede her til lands, med mange butikker rundt om i hele landet. I denne artikkelen skal vi se nærmere på nettbutikken deres, som blant annet byr på millioner av bøker, samt brettspill, kontorsaker, hobbysaker, og mer.

Ambisiøs bokhandelkjede

ARK skriver at de har høye ambisjoner for sitt virke. Med mer enn 150 butikker, nettbutikken ARK.no og leseappen ARK-appen er det iallfall ingenting i veien med tilgjengeligheten. På nettbutikken kan du lese følgende: «Vi skal ha den beste kvaliteten i service og den raskeste leveringen av produkter rett hjem til deg. Vi gjør hele tiden vårt ytterste for å gi deg de beste prisene på bøker og andre spennende varer på nett og i våre butikker rundt i landet.»

Millioner av bøker

Utvalget av bøker er selvsagt imponerende. Det er ikke uten grunn at ARK har blitt såpass populære. I tillegg til den generelle kategorien Bøker, som består av en rekke underkategorier, finner du også kategorier som Pensum, Pocket og Barne- og ungdomsbøker i menyen.

Her ser du et utsnitt av kategorisiden for E-bøkene i utvalget. Legg merke til at du kan filtrere utvalget på mange ulike vis, blant annet ved å velge overordnet sjanger.

Her kan du boltre deg i et vidt spenn av både faktalitteratur og skjønnlitteratur, enten du foretrekker populære titler eller mer særegne temaer. Ikke minst må det også nevnes at ARK tilbyr både lydbøker og E-bøker. Og når vi først er inne på E-bøker: dersom du laster ned ARK-appen vil du motta en gratis E-bok i gave.

Kontor, brettspill, hobby og mer

Det er ikke bare bøker å finne i ARKs utvalg. Her kan du også ta en nærmere titt på kategorier som Kontor, Puslespill, Spill, Tegne, male og hobby, Leker, og Hjem og interiør.

Utvalget av puslespill er solid, med godt over 1.000 ulike varianter du kan velge fra. Når det gjelder spill er det først og fremst utvalget av brettspill som utmerker seg, med hundrevis av diverse titler. Ellers tilbyr ARK også tusenvis av leker og en mengde hobbysaker, spesielt med vekt på tegning, maling og andre bordaktiviteter.

Fordelene med å bli ARK-venn

Som medlem av ARKs kundeklubb får du en rekke ulike fordeler. Blant annet gir et slikt medlemskap ulike rabatter, som for eksempel månedens bok og barnebok til spesialpris, -20 % på alle forestillinger hos Riksteateret, og 3 for 2-tilbud på engelske pocketbøker. Resten av fordelene kan du lese om ved å besøke nettbutikken.

Sosiale Medier

Du kan følge ARK på disse sosiale nettverkene.

Kontakt ARK

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 22990755