Artgate.no info

Vellykket bedrift med flere gallerier

Artgate.no skjermbilde Betal med: Bankkort, Gavekort, Vipps Retur: 14 dagers angrerett Prismatch: Nei Besøk Artgate.no

Artgate har hele 10 gallerier i Oslo, Viken og omegn, i tillegg til nettgalleriet deres. På nettgalleriet vil du finne et stort utvalg av kunst fra en rekke ulike kunstnere. Artgate har en visjon om å gjøre kunst lett tilgjengelig for alle, øke kunstinteressen blant folk, og bidra til å løfte frem unge, ukjente kunstnere, men også mer etablerte kunstnere.

Flere profilerte kunstnere

En av de mest kjente kunstnerne som er representert på Artgate.no, er den omstridte kunstneren Bjarne Melgaard. Utvalget av kunstnere byr ellers på stor rekkevidde når det gjelder type kunst.

Jonny Andvik, tidligere elev av Odd Nerdrum, jobber innen den klassiske, figurative tradisjonen. Per Ervik formidler naturens skjønnhet og ro i sine fotografier. Monica Fürst lager fargeglade malerier, gjerne av formfulle kvinner, og har en unik, barnlig strek.

Argate formidler kunst fra over 100 ulike kunstnere, og prisnivået spenner seg fra 200 kr til 84.000 kr.

Praktisk filtrering

Bildet viser blant annet filtreringsfunksjonene på Artgate.no
Filtreringsfunksjonene gjør det enkelt å finne frem.

Nettbutikkinfo har skrevet om nettgallerier og nettbutikker som tilbyr kunst tidligere, og har irritert oss over dårlige filtreringsfunksjoner. Når en slik funksjon uteblir, kan det være vanskelig å finne frem til den type kunst du ønsker seg. Artgate.no har løst dette på en tilfredsstillende måte. Først gjennom det de kaller Sorteringsvalg, hvor du kan huke av for en rekke ulike valg. Blant annet: Bryllup, pastell, sort/hvitt, figurativt, kjærlighet, og abstrakt. Videre kan du også sortere etter Teknikk, som for eksempel aquatint, dyptrykk, foto, maleri, silketrykk, tegning, også videre.

Verdt å nevne

Dersom du kjøper kunst på Artgate.no, får du også 15 % rabatt på innramming. Det er datterselskapet Mester Rammer, som sørger for proff innramming.

Artgate skriver at de tilbyr hjelp med både utsmykning, presentasjon, innramming og oppheng av kunst. I tillegg til privatpersoner, gjelder dette også kontorer og bygg. På nettsiden står det også at Artgate har mye kunst som egner seg for firmagaver. Kunst er jo slett ingen dårlig idé når det gjelder gavetips, ettersom kunst er noe som varer, og som faktisk kan øke i verdi med tiden. En kunst kan fint regnes som en personlig gave, særlig om du finner kunst som står i stil med gavemottakerens personlighet.

Til sist skal det kort nevnes at Artgate også tilbyr visning av et bilde før kjøp. Dette fordrer at man reiser til et av galleriene deres. I et slikt tilfelle gir du beskjed i forkant om hvilket galleriet du ønsker å besøke.

Besøk Artgate.no

Sosiale Medier

Du kan følge Artgate.no på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Artgate.no

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 93029531