Askeladden Navnelapper info

Fornøyde kunder og lave priser

Faktasjekket: 14.08.2022

Askeladden Navnelapper skjermbilde Fri frakt: Ja Betal med: Bankkort, Vipps Retur: 14 dagers angrerett Prismatch: Nei

Denne nettbutikken har – ikke overraskende – spesialisert seg på navnelapper. Askeladden Navnelapper tilbyr en rekke ulike design, størrelser og formater. I tillegg kan du fylle inn lappene med ønsket tekst på forhånd, rett på nettsiden.

Garanterer fornøyde kunder

Før vi ser nærmere på utvalget, må vi nesten nevne at Askeladden Navnelapper tilbyr Fornøydgaranti. Denne Fornøydgarantien står imidlertid i stil med tilbakemeldinger fra kundene deres. Disse tilbakemeldingene er nemlig utrolig positive. Nettbutikken har fått nærmere 12.000 anmeldelser på TrustPilot, som er en tjeneste hvor kunder kan vurdere nettbutikker, og resultatet? Enestående! Noe som betyr 5 av 5 stjerner.

Designsystem for navnelapper
Design selv: Velg blant flere farger, motiver og teksttyper

Store og små lapper – stort sett for barn

Navnelappene som tilbys i denne nettbutikken kan enkelt klistres på klær, sko og annet utstyr. Noe annet som er fint – for ikke å si essensielt, kanskje særlig for småbarnsforeldre: Lappene tåler både 60 graders vask, tørketrommel og oppvaskmaskin.

Prisene er ikke verst. Det er faktisk snakk om ganske billige navnelapper her, med blant annet et sett på 120 navnelapper til kun 179 kr.

I stor grad kan du designe navnelappene selv. Du kan nemlig velge både motiv, bakgrunnsfarge, teksttype og tekstfarge selv.

Når det gjelder motiv og bakgrunnsfarger er det ganske mye å velge blant. Et fellestrekk er imidlertid at motivene ser ut til å være designet utelukkende for barn. Det går mye i søte dyr, hjerter og den slags. Det er kanskje ikke så rart, for det er god grunn til å anta at det stort sett er barn som skal bruke disse navnelappene.

Utvalget byr videre på minilapper, store lapper og strykelapper. Sistnevnte tåler for øvrig hele 95 grader i vaskemaskinen. Selvklebende dekor for dører er også inkludert i utvalget.

Det eneste produktet som skiller seg litt ut fra mengden er Bedriftslapper. Dette er høykvalitets klistremerker ment for bedrifter, idrettslag og lignende. Disse klistremerkene tåler utendørs bruk, slitasje, vann, oppvaskmaskin og vaskemaskin.

Sosiale Medier

Du kan følge Askeladden Navnelapper på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Askeladden Navnelapper

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 23121760