Bianco info

Elegante sko

Faktasjekket: 17.10.2021

Bianco skjermbilde Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, PayPal Toll: Inkludert i prisen Retur: 100 dagers returrett (inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Bianco

Denne nettbutikken tilbyr sko for både dame og herre. Bianco ble etablert i Danmark i 1987, og har siden den gang utviklet seg til å bli en internasjonal butikkjede.

Bedre skoutvalg for damer enn for herrer

At utvalget for damene er bedre enn for herrene er tydelig på to måter. For det første har damene litt flere underkategorier, hvor skotypene er benyttet som egne kategorier. Skotypene du finner hos damene er: boots, sneakers, snøresko, loafers, høye hæler, sandaler og espadriller.

Noen av tilbudsvarene på Bianco.no
Du kan spare en del hundrelapper på noen av Biancos tilbudsvarer.

Utvalget for herrene er imidlertid begrenset til boots, sneakers, pensko, loafers og sandaler.

Størrelsesforskjellen i utvalget er også tydelig med tanke på antall produkter. Bianco opplyser nemlig om dette, og mens damene kan velge mellom over 500 ulike sko, er herrenes utvalg begrenset til rundt 150 sko.

Iallfall ikke dyrt

Bianco har lagt seg på et overkommelig prisnivå, selv om nettbutikken er langt unna å være billigst i klassen. Her finner du blant annet en rekke ulike sneakers til 599 kr.

Åpent kjøp og toll

* Bianco skriver følgende på sin hjemmeside: «Hvis du gjør bruk av angreretten, refunderer vi alle betalinger vi har mottatt fra deg, herunder leveringskostnader, (men ikke ekstra kostnader hvis du har valgt en annen leveringsform enn billigste form for standard levering som vi tilbyr), uten ugrunnet opphold og under alle omstendigheter senest 14 dager fra datoen vi mottok meldingen om din beslutning om å angre denne avtalen.»

Det er også verdt å merke seg at Bianco har inkludert alle toll- og importavgifter i prisene som vises på hjemmesiden. Derfor vil du ikke få noen ubehagelige overraskelser med på kjøpet.

Besøk Bianco

Sosiale Medier

Du kan følge Bianco på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Bianco

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.