Bikester info

Alt innen sykling

Bikester skjermbilde Fri frakt: Fra 999 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna Retur: 30 dagers gratis returrett Prismatch: Nei Besøk Bikester

Bikester utmerker seg først og fremst ved sitt store og varierte utvalg av ulike typer sykler og sykkelutstyr. Bikester er en del av tyske Internetstores GmbH, som er et et 100% e-handels-selskap som er eksperter på sykkel og friluftsliv.

Kjempeutvalg av sykler

En titt på den første hovedkategorien til Bikester, nemlig Sykler, avslører en rekke under-kategorier. Her er det egne underkategorier for mountainbikes, hybridsykler, racersykler, landeveissykler, bysykler, terrengsykler, barnesykler og enda mer. I tillegg er hver av disse kategoriene ganske stappede, flere av dem med hundrevis av sykler du kan velge blant.

Når det gjelder barnesykler, byr utvalget også på elsykler for barn, løpesykler og balanse-sykler. Juniorsykler (for litt større barn) er for øvrig også en egen kategori.

Populære elsykler: Her ser du de mest solgte elsyklene i kategorien El-bysykler.

Hundrevis av elsykler

Heller ikke utvalget av elsykler skuffer, snarere tvert imot – her har du hundrevis av elsykler å velge blant. Også elsykler benyttes som en av hovedkategoriene. Her vil du også se en rekke underkategorier, for her får du nemlig kjøpt flere ulike typer elsykler. Utvalget inkluderer racer elsykler, el-mountainbikes, elsykler til trekking og mer.

Tilbehør og deler

Hva med utvalg av et reservedeler og tilbehør? Utvalget teller et par titalls tusen produkter, slettes ikke verst.

Her kan du sortere utvalget etter varemerke, type del eller tilbehør, pris, kundeanmeldelser og mer. Blant annet byr dette utvalget på bremsesystemer, kjeder, sykkelseter, forgafler og mye mer. Når det kommer til tilbehør, kan du finne sykkelbelysning, barneseter, pumper, sykkelvesker, også videre. Med andre ord: Denne nettbutikken bør ha det meste du er på jakt etter når det gjelder sykling.

Det øvrige utvalget

Bikester tilbyr også et stort utvalg av sykkelklær og sykkelsko. I tillegg har denne nettbutikken triathlonutstyr, løpeutstyr (inkludert joggesko), svømmeutstyr og faktisk også et visst utvalg av friluftsutstyr (soveposer, telt og stormkjøkken).

Besøk Bikester

Sosiale Medier

Du kan følge Bikester på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Bikester

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.