Bilpleiekongen info

Kongen av vask og vedlikehold av bil

Faktasjekket: 17.10.2021

Bilpleiekongen skjermbilde Fri frakt: Over 1.499 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Vipps Retur: 60 dagers åpent kjøp (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Bilpleiekongen

Denne nettbutikken tilbyr først og fremst bilpleieprodukter. Bilpleiekongen fører varer som er relatert til både vask og generelt vedlikehold av bil, men også av båt.

Bra utvalg av bilpleieprodukter

Det er en del fordeler knyttet til det å være en nisjebutikk. Vareutvalget er lettere å definere, ekspertisen er som regel bedre, og i tillegg er nisjebutikker enkle å forholde seg til for kunder. Man vet liksom hva man får. Slik er det også med Bilpleiekongen. 

Bildet viser noen av produktene på Bilpleiekongen.no
Bilpleiekongen har også et par ulike luftrensere i sitt utvalg.

Først og fremst kan vi si at utvalget dekker samtlige pleietrengende områder av bilen, iallfall hva gjelder interiør og eksteriør. Her får du tak i skinnpleieprodukter, vaskemidler for speil og glass, diverse impregnering, godlukt i bilen, tepperensere, lakkrens og mye mer.

I tillegg følger diverse utstyr som er relevant for bilpleie. Dette inkluderer blant annet vaskehansker, børster, kluter, poleringsmaskiner og skumkanoner. 

Bilpleiekongen fører omtrent ingen bildeler. Det eneste vi kan nevne er vindusviskere, hvor utvalget til gjengjeld er relativt bra. Du finner heller ingen dekk her, men til gjengjeld finner du for eksempel vaskemidler ment for dekk og felger. 

Diverse annet

Noen maskiner inngår også i utvalget, nemlig høytrykksspylere, poleringsmaskiner, lufttørkere, ozonmaskiner og støvsugere. Noe tilbehør inngår også i dette utvalget. 

Ellers inngår også sykkelstativ (til bil), hundebur, noe verktøy, løfteutstyr og faktisk noe merch i sortimentet. Merch-produktene består av klær, nøkkelringer, klistremerker og krus med motiver og design hentet fra Bilpleiekongen. 

Besøk Bilpleiekongen

Sosiale Medier

Du kan følge Bilpleiekongen på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Bilpleiekongen

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.