Birte Lohne info

Driver sitt eget nettgalleri

Birte Lohne skjermbilde Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Vipps Retur: 14 dagers angrerett Prismatch: Nei Besøk Birte Lohne

Denne nettbutikken, som bærer navnet til kunstneren selv, tilbyr kunst. Kunsten til Birte Lohne er fargerik og drømmende, gjerne med symbolikk som er full av følelser, godhet og optimisme.

Populær hos kundene

Kunsten til Lohne vekker åpenbart begeistring hos kundene. På Facebook-siden hennes skrives det i varme ordlag om kunsten hennes, men også om nettbutikken. En av kundene skriver blant annet:

«Jeg syns kunsten din er fantastisk, noen av bildene dine snakker helt inn til sjela mi. Du har en varm og menneskelig side som forteller fint om produktene, hvordan prosessen bak dem er og hva du legger i det. Det er unikt syns jeg.»

Noe annet som skiller seg ut med Lohne er at hun gjerne skriver egne dikt til hvert av bildene.

Driftig dame

Snakk om produktiv dame! Denne nettsiden skiller seg ut fra andre nettgallerier, som gjerne har mangfoldige kunstnere i sitt utvalg. De fleste kunstnere er nok ikke såpass produktive, driftige eller populære at de har anledning til å lage en nettside kun for deres egen kunst. Slik er det tydeligvis ikke med Lohne.

Flere typer kunst

Bildet viser noen av kunstverkene til Berit Lohne.
Vakker og drømmende kunst.

Som nevnt tilbyr Lohne flere typer kunst. Her får man kjøpt både grafikk, malerier, keramikk og kunstkort. Trykkene hennes, som er basert på en teknikk som heter giclèetrykk, kan leveres uinnrammet eller ferdig innrammet. Lohne bruker ofte standardrammer fra egen leverandør, og øvrige trykk rammes inn hos rammeverkstedet Det Lille Galleri.

Prisene varierer en del. Et kunstkort kan koste så lite som 70 kr, mens et av hennes aller største verker koster 150.000 kr. De fleste maleriene koster imidlertid fra 20.000 kr og nedover.

Bedre nettgalleri enn flere av sine konkurrenter

Vi har skrevet om nettgallerier og nettbutikker som tilbyr kunst tidligere. Dessverre finnes det en del nettgallerier som mangler et godt filtreringssystem. Om du ikke kan sortere etter farge, tematikk, størrelse, format og lignende, vel, da kan det bli vanskelig å finne frem til et passende kunstverk. Dette har Lohne løst på en fornuftig måte. Her kan man nemlig sortere etter pris, symbol, materiale og motivform.

Besøk Birte Lohne

Sosiale Medier

Du kan følge Birte Lohne på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Birte Lohne

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 93028126