Bjørklund info

Smykker og klokker til enhver anledning

Bjørklund skjermbilde Fri frakt: Fra 500 kr Betal med: Bankkort, Faktura Retur: Angrerett innen 14 dager, ikke inkl. frakt Prismatch: Nei Besøk Bjørklund

Klokker, ringer, øredobber, armbånd og kjeder er blant spesialitetene til Bjørklund. Dette er en klokke- og smykkekjede som har butikker i store deler av Norge, og som også har en nettbutikk.

Smykker og klokker i alle prisklasser

Noen av klokkene på Bjørklund.no
Som man ser har Bjørklund både rimelige og dyre klokker.

Bjørklund skriver selv at de ønsker å tilby produkter til enhver anledning, og i de fleste priskategorier. Derfor vil du finne klokker og smykker av både den rimeligere (billige smykker) og den mer luksuriøse sorten i denne nettbutikken.

Vareutvalget deres er ment å gjenspeile kundenes ønsker, og derfor tilbyr kjeden velkjente varemerker som for eksempel Casio, Daniel Wellington, Skagen og Swiss.

I tillegg er en god del av smykkene i Bjørklunds butikker enten designet av Bjørklund selv eller av diverse samarbeidspartnere. Disse designersmykkene er altså kun tilgjengelig i Bjørklunds egne butikker.

Ikke bare vanlige smykker

I tillegg til de mer ordinære formene for smykker, som øredobber eller ringer, får man også tak i bunadssølv, mansjettknapper og slipsnåler her.

Vi har for øvrig skrevet om flere nettbaserte gullsmeder tidligere, om du ønsker å se hva andre gullsmeder tilbyr av smykker på nett.

I tillegg, hvis du er på jakt etter på forlovelses-ringer og gifteringer, har vi skrevet en bloggpost om priser på disse smykkene. Her går vi blant annet gjennom priser på både dyre og billige alternativer, samt priser på gravering.

Bjørklund Fordelsklubb

«Bjørklund Fordelsklubb» er et gratis tilbud for alle som er interesserte i å være med i deres medlemsklubb. Her vil man få utvalgte produkter til medlemspris, nyhetsbrev, tilbud om konkurranser, og invitasjoner til arrangementer i din lokale Bjørklund-butikk.

Besøk Bjørklund

Sosiale Medier

Du kan følge Bjørklund på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Bjørklund

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 22728550