BliVakker.no info

Populær og prisvinnende

BliVakker.no skjermbilde Fri frakt: Ja Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Vipps Retur: 14 dagers angrerett Prismatch: Nei Besøk BliVakker.no

Denne nettbutikken ble etablert i 2007. BliVakker.no er Norges største skjønnhetsbutikk på nett, ifølge dem selv. Dette er nok ingen overdrivelse, særlig med tanke på at nettbutikken har 1.000.000 registrerte kunder. BliVakker.no har vunnet flere utmerkelser, og er godt likt av kundene.

Har både K-Beauty og vegansk sminke

BliVakker.no har tusenvis av produkter innen sminke og skjønnhet. Har alt av vanlig sminke, som pudder, mascara, primer, samt lip plumper, neglelakk, også videre. Koster og sminkesett inngår også i utvalget. Har også en egen underkategori kalt Gavesett, for deg som er på jakt etter gode gavetips.

En del produkter relatert til K-Beauty (Korean Beauty) fås også kjøpt i en egen underkategori. For deg som er opptatt av dyrevelferd, har BliVakker.no også massevis av ulike typer vegansk sminke. Disse produktene inneholder ingen ingredienser av animalsk opprinnelse, og sluttproduktet er ikke testet på dyr.

Kroppspleie – Først og fremst hud- og hårpleie

Nettbutikken har nok det du trenger av hårprodukter, med mindre du har helt spesielle behov. Har alt av vanlige hårpleieprodukter, som shampoo, balsam, hårolje, voks, gele, også videre. Ellers byr BliVakker.no også på saltvannsspray, serum, hundrevis av ulike hårfarger og hårpleieprodukter for barn.

Bildet viser de mest solgte hudpleieproduktene på BliVakker.no
Her ser du noen av de mest solgte produktene på BliVakker.no.

Utvalget innen hudpleie er også bra, og byr på kroppsoljer, solkremer, ansiktsmasker, og mye mer. Naturligvis i tillegg til alt av «det vanlige», som nattkremer, dagkremer, håndkremer, og lignende.

Har egne kategorier for produkter innen selvbruning og hårfjerning. Det er altså produkter relatert til hår- og hudpleie som gjør seg mest gjeldene for BliVakker.no, når det gjelder kroppspleie generelt.

Fra parfyme til accessoirer

Har også et stort utvalg av parfyme, selv om utvalget er mindre sammenlignet med de første kategoriene vi var innom. Her får du kjøpt produkter som Eau De Parfum, Eau De Toilette, bodyspray og mer.

Det skal også nevnes at BliVakker.no har et utvalg av accessoirer, som er sammensatt av litt diverse produkttyper. Her får du kjøpt sminkespeil, tannkrem, duftlys, toalettmapper, hårkammer, diverse sminkeutstyr, også videre.

Gavekort på skjønnhetsprodukter

Hos BliVakker.no kan du kjøpe digitale gavekort på nett. Her slipper du å vente på levering av et fysisk gavekort. Du slipper også å betale eventuelle fraktkostnader.

Velg beløp fra 100 kr til 2.500 kr. Etter betaling blir gavekortet tilgjengelig på Min Side hvor du kan velge design og fylle inn epost til mottaker.

Vunnet flere utmerkelser

BliVakker.no har gjort det godt, og det vises ved at nettbutikken har vunnet flere utmerkelser. Ikke alle nettbutikker kan skilte med utmerkelser som Folkets Nettfavoritt (fire år på rad) eller Årets Sørlandsbedrift. Nettbutikken har søsterbutikker i flere Europeiske land, blant annet de skandinaviske.

Besøk BliVakker.no

Sosiale Medier

Du kan følge BliVakker.no på disse sosiale nettverkene.

Kontakt BliVakker.no

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 38000775