Bolia info

Stilige designermøbler

Bolia skjermbilde Betal med: Bankkort, Gavekort Retur: 30 dagers angrerett* Prismatch: Ja Besøk Bolia

Denne nettbutikken tilbyr blant annet møbler, dekorvarer og kjøkkenartikler. Bolia er opptatt av solid produktkvalitet, og tilbyr blant annet 5 års garanti ved kjøp av møbler.

Fra sofaer til veggklokker

Tro det eller ei, men dette er faktisk et skjermbilde tatt rett ut av nettbutikken. Nærmere bestemt fra sofakategorien. Nettbutikken til Bolia skiller seg ut på markedet med utpreget minimalisme og høy kunstnerisk kvalitet.
Nettbutikken til Bolia skiller seg ut på markedet med utpreget minimalisme og høy kunstnerisk kvalitet.

Bolia har generelt et godt og variert utvalg, og har mange ulike møbler i sitt sortiment. I grunn finner man alle slags ordinære møbler her, slik som sofaer, ulike bord, benker, reoler, hyller, sengegavler, også videre. «Sofaer» brukes for øvrig som en egen varekategori, i tillegg til «Møbler og Accessories». Hvorfor Bolia ikke benytter seg av det norske ordet accessoirer vites ikke.

Ettersom sofaer faktisk har sin egen varekategori må man nesten regne med utvalget her er bedre sammenlignet med andre møbler. Det kan nok stemme. Bolia har iallfall en rekke ulike type sofaer: Modulsofaer, hjørnesofaer, sovesofaer, salongsofaer, sofaer med sjeselong og 3-personers sofaer.

Når det kommer til kategorien «Accessories» er også utvalget ganske godt. Her finner man for eksempel ulike typer lamper, som gulvlamper, vegglamper og bordlamper. Ellers finner man dekor som speil, lysestaker, veggtepper, pledd, gardiner, også videre. Bolia har også en del kjøkkenartikler. Kopper, glass, karafler, bestikk, tekanner og kjøkkenhåndklær er blant varene man finner her.

Man må nesten også nevne klokker. Boliar har nemlig et visst utvalg av veggklokker, men disse skiller seg nok litt ut på markedet. De er nemlig laget som et lite kunstverk i seg selv, stort sett i utpreget minimalistisk stil.

For fancy for folk flest?

Denne nettsiden ligner ikke en klassisk nettbutikk. Med den særs minimalistiske stilen og bruken av store bilder i bakhodet, er det nok mange som får assosiasjoner til et interiørmagasin. På en ordinær nettbutikk har man gjerne umiddelbar tilgang til noen utvalgte produkter, som regel i form av produktbilder ledsaget av relevant informasjon. Det er antagelig slik de fleste forbrukere vil ha det. Enkelt og effektivt.

På denne nettsiden derimot, må man anstrenge seg litt for å oppdage at det i det hele tatt er snakk om en nettbutikk. Varekategoriene er nærmest skjult oppe i venstre hjørne, og forsiden preges av store og kunstneriske fotografier. Enkelte finner det nok også irriterende at enhver varekategori starter med et heldekkende bilde. For å komme ned til produktene må man altså scrolle seg forbi dette bildet, bare for å oppdage nye, store bilder lenger ned.

Men midt i blinken for den kresne?

Antagelig er det slik at Bolia rett og slett ser forbi den gjennomsnittelige forbruker, og heller henvender seg til de mer kresne. Dem som er ute etter eksklusivitet, kvalitet og stil. For det skal Bolia ha: Alle møblene deres ser veldig bra ut. Billig eller harry er assosiasjoner det ikke er mulig å få fra denne nettbutikken. Snarere tenker man: Wow, den så dyr ut! I det hele tatt er det ganske imponerende at samtlige møbler ser ut til å holde både høy estetisk og kvalitetsmessig standard. I det hele tatt er det vel snakk om designermøbler og øvrige designervarer her. Det er altså en grunn til at det alle produktene ser såpass bra ut.

Angrerett

* Hvis man angrer kjøpet vil Bolia beregne et avbestillingsgebyr på 25 % av den avbestilte varens pris. Dette skjer fordi produktet håndlages til kunden.

Besøk Bolia

Sosiale Medier

Du kan følge Bolia på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Bolia

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 94520100