Booztlet info

Har alltid opptil 70 % rabatt

Faktasjekket: 26.01.2022

Booztlet skjermbilde Betal med: Bankkort, Faktura, Google Pay, Vipps Retur: 30 dagers returrett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei

En nettbutikk som har tilbud på samtlige varer til enhver tid? Ikke dumt. Booztlet er nemlig den offisielle outletbutikken til Boozt.com. Her får du derfor svært gunstige priser og heftige rabatter på både klær, sko og accessoirer, for store og små.

Titusenvis av gunstige tilbud

Utvalget, spesielt med tanke på at dette er en ren outletbutikk, er slettes ikke verst. Her kan du boltre deg i det ene imponerende utvalget etter det andre, enten det er snakk om titusenvis av dameklær, tusenvis av barnesko, eller hundrevis av Ecco-sko. Det er er verdt å merke seg at det først og fremst er klær og sko du vil finne mye av her.

Du bør også merke deg at det kan være kun noen få igjen av enkelte varer. Det kan være fordi varen er på vei ut av sortimentet eller lignende.

Flere prisklasser

Her ser du noen av de mest eksklusive dameskoene i utvalget. Legg merke til at du kan spare flere tusen kroner på enkelte av tilbudene.

Både rimelige og mer eksklusive merker dukker opp i disse utvalgene. Vi kan for eksempel trekke frem billige sko fra Jack & Jones.

Superbillige klær

Du kan altså kjøpe deg dyre designerklær her, selv om utvalget av billige klær er bedre enn det mer eksklusive utvalget. Du finner nemlig en rekke klesmerker som er rimelige i utgangspunktet. Med opp mot 80 % rabatt på enkelte varer, sier det seg selv at prisene blir særs hyggelige.

Det øvrige utvalget

Det skal også nevnes at Booztlet fører en del accessoirer. Her kan vi blant annet trekke frem solbriller, belter, vesker, hatter, skjerf, og den slags accessoirer. Dette utvalget byr også på en viss andel designervarer, som for eksempel RayBan-solbriller.

Til sist kan vi nevne at Booztlet også har noe interiør og dekor. Disse kategoriene er imidlertid ganske begrensede, og byr på noen hundre lamper, litt dekor, og kun noen titalls møbler.

Outletbutikk

Som vi nevnte innledningsvis er Booztlet outletbutikken til Boozt.com, som vi har skrevet en artikkel om tidligere. Ta gjerne en titt innom Boozt, hvor utvalget naturligvis er betydelig bedre, men også en del dyrere. Det er jo som nevnt slik at alle varene på Booztlet er på tilbud til enhver tid. Rabattene er dessuten oppgitt ved hvert produkt, som vist på bildet.

Returgebyr

Du har altså 30 dagers returrett på Booztlet. En returavgift på 69 kr vil imidlertid bli trukket fra totalsummen du blir refundert.

Sosiale Medier

Du kan følge Booztlet på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Booztlet

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 46406688119