Cellbes info

Rimelige klær for dame og herre - i alle størrelser

Cellbes skjermbilde Fri frakt: Over 800 kr Betal med: Faktura, PayPal Toll: Prisene er inkludert toll Retur: 14 dagers angrerett Prismatch: Nei

Dette var en gang et postordrefirma, som i 1964 laget en katalog over varene sine. Denne katalogen, som inneholder både klær og interiørvarer, har etter hvert blitt en viktig del av Cellbes markedsstrategi. Med internett kom imidlertid også nettbutikken, som vi skal se nærmere på i denne artikkelen.

Egenutviklede klær

I tillegg til andre varemerker, som for eksempel «Happy Holly», «Soya Concept» og «Novita», «SAKI», tilbyr Cellbes også sine egenutviklede klær. Her legger man fort merke til det gode utvalget i størrelser, som varierer fra 34 til 64.

Bildet viser noen populære varer på Cellbes.no
Cellbes har en egen seksjon for populære produkter, som vist her.

Cellbes tilbyr først og fremst klær til dame og herre, og har alt fra undertøy og nattøy, til sko og sportstøy. Utvalget for damene er nok hakket bedre enn for herrene, og har blant annet flere kategorier.

Designet på klærne minner svært om det man også finner hos Cubus. Ordentlig, vanlig og pent er tre ord som beskriver dette designet bra.

Selv om Cellbes kanskje først og fremst er kjent for å tilby klær, har Cellbes også varer innen «Hjem» og «Interiør«. Dette inkluderer produkter som gardiner, lamper, matter, også videre. Cellbes har blant annet en del billige tepper i utvalget.

Lave priser

Cellbes har også en egen side for varer på salg. På salgssidene kan du kjøpe en god del skikkelig billige klær, blant annet billige herreklær og dameklær, samt billig interiør.

Sosiale Medier

Du kan følge Cellbes på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Cellbes

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 22330510