Devold info

Ullklær av høy kvalitet

Devold skjermbilde Fri frakt: Over 750 Betal med: Bankkort Toll: Nei Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Devold

Devold – sikkert et merke du allerede har hørt om – tilbyr ullklær av høy kvalitet. Her får du kjøpt ullklær til både mor, far og barna. Utvalget byr på ullundertøy, ullgensere, hansker, luer, og den slags. Devold har fokus på dyrevelferd, bruker naturlige materialer og har forpliktet seg til langsiktige kontrakter med farmere i flere land.

Greit utvalg til å være nisjebutikk

Totalt sett er ikke utvalget overveldende, men det trengs heller ikke. En nisjebutikk har ofte godt av et «overkommelig» utvalg. Her er kategoriene delt etter henholdsvis kjønn, deretter to ulike aldersgrupper for barn, nemlig Junior (9-16) og Barn (0-8).

Ull for store

Utvalget byr på, sånn omtrentlig, et par hundre dameklær og et par hundre herreklær i utvalget. Stort sett vil man finne typiske ullplagg her, blant annet ullundertøy, ullgensere, ullsokker, samt luer og hansker av ull. Ullvest, t-skjorte i ull, munnbind i ull og ullboxere er noen av plaggene du antagelig ikke finner så mange andre steder.

Og ull for små

Bildet viser noen av barneklærne i utvalget til Devold.no
Ullklær for barn i flotte farger på Devold.no

Utvalget av barneklær er nok ikke like omfattende, men til gjengjeld finner du de fleste type ullplagg her. Skal du på hyttetur med familien, men mangler godt ulltøy til barna? Vel, da trenger du strengt tatt ikke lete etter flere nettbutikker. Devold har nok det du trenger, enten det gjelder lange ullsokker, stillongs i spreke farger, luer eller hansker.

Ser du forresten de ulike fargede prikkene på bildet til høyre? Det er en kjekk funksjon for å vise hvilke farger de enkelte plaggene kommer i.

Besøk Devold

Sosiale Medier

Du kan følge Devold på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Devold

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 70197700