DNTbutikken info

Supert utvalg av kart

Faktasjekket: 10.12.2021

DNTbutikken skjermbilde Fri frakt: Over 1.000 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps Retur: 14 dagers returrett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk DNTbutikken

Den Norske Turistforening (DNT) er Norges største friluftslivsorganisasjon og har over 300.000 medlemmer. Litt overraskende for enkelte er det muligens at DNT har sin egen nettbutikk, som vi altså skal se nærmere på i denne artikkelen.

Turklær for damer og herrer

Nøkkel, Klær, Utstyr, Kart og Bokhylla er de faste varekategoriene du finner i DNTbutikken. Logisk nok tilbyr DNT altså kun produkter som står i stil med deres profil.

La oss begynne med klær. Først og fremst er det jo åpenbart at det er turklær du finner i denne nettbutikken. Utvalget er åpenbart nøye plukket ut, for her finner du kun solide klær fra kvalitetsmerker som Bergans, Devold, Fjällräven, også videre.

Du finner først og fremst klær til menn og damer her, og utvalget ligger på flere hundre plagg. Samtidig har nettbutikken også et visst utvalg av turklær for barn. Vind- og regnjakker, ullgensere, turbukser og lignende klær som er relevante for friluftsliv er blant plaggene du finner i denne nettbutikken.

Kjempeutvalg av kart

Bilde fra kart-kategorien på DNTbutikken.no
DNTbutikken.no tilbyr massevis av kart. Norge-serien dekker absolutt hele Norges areal.

Utvalget av bøker er helt ok, særlig med tanke på at bøkene dreier seg om natur og friluftsliv. Her finner du blant annet bøker om fjellflora, toppturer, kano, bålfyring og mye mer.

I kategorien Kart har DNT gjort seg flid med utvalget. Her finner du underkategorier som Detaljerte turkart, Vanlige turkart, Planleggingskart, Sjøkart, Veikart og Orientering. Den berømte Norge-serien inngår naturligvis i dette utvalget. Du finner neppe bedre turkart enn dette.

Godt nok utvalg av turutstyr

Kategorien Utstyr består av alt av det grunnleggende utstyret og mer til. Her kan du blant annet kjøpe liggeunderlag, sekker, telt, soveposer, og mye mer. I tillegg får du også kjøpt turutstyr for de mer viderekomne her. Her kan vi trekke frem pulker, kanoer, klatreutstyr og den slags.

Det skal nevnes at du riktignok finner nettbutikker som har et mer romslig utvalg, som for eksempel Jakt & Friluftsliv eller Outnorth, men samtidig bør DNTbutikken.no ha det meste av det du trenger. I tillegg støtter du jo Den Norske Turistforening ved å handle på denne nettbutikken. Du får også kjøpt DNT-nøkkelen her, som altså gir tilgang til en rekke hytter landet rundt, og som kun er tilgjengelig for medlemmer.

Medlemsrabatt

DNT tilbyr en medlemsrabatt på 15 % på nesten alle varekjøp i nettbutikken deres. Vær oppmerksom på at mange av de lokale medlemsforeningene i DNT er selvstendige økonomiske enheter. Derfor kan ikke produkter byttes i de ulike lokale butikkene. Dersom du bor i Oslo eller omegn, kan du imidlertid hente varene på deres tursenter (Storgata 3), slik at du slipper fraktkostnaden.

Besøk DNTbutikken

Sosiale Medier

Du kan følge DNTbutikken på disse sosiale nettverkene.

Kontakt DNTbutikken

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 67223333