Erotikknett info

Holdt på siden 1999

Faktasjekket: 05.08.2022

Erotikknett skjermbilde Betal med: Bankkort, Faktura, Klarna, Postoppkrav Retur: 14 dagers angrerett Prismatch: Nei

Erotikknett startet opp i 1999, riktignok da under et annet navn. Siden den gang har denne nettbutikken blitt en sentral aktør på erotikkmarkedet. Her får du kjøpt en rekke ulike erotiske artikler, enten det er snakk om sexleketøy, sexy undertøy, potensmiddel eller noe lignende.

Varemerker av solid kvalitet

Da Erotikknett startet opp var det ifølge dem selv vanskelig å finne erotiske produkter av god kvalitet i Norge. Fokuset lå derfor tidlig på et sortiment som holdt mål rent kvalitetsmessig. Dette har de fortsatt med og fører i dag en rekke kjente varemerker kjent for kvalitet, som We-Vibe, 50 Shades of Grey, Aneros, B-Vibe og ellers et drøss av andre merker.

Her ser du noen av de mest solgte g-punktvibratorene i utvalget. Både We-Vibe og G-Vibes er to kjente merker innen erotikk.

Et drøss av vibratorer og dildoer

Enkelt nok opererer Erotikknett kun med tre hovedkategorier når det gjelder produkter, nemlig For Kvinner, For Menn og For Par.

En titt på førstnevnte produktkategori, som altså består av sexleketøy for kvinner, inkluderer blant annet minivibratorer, g-punkt-vibratorer og ellers flere andre type vibratorer, en rekke ulike dildoer og mye mer.

Når det gjelder sexleketøy for menn, byr utvalget på vaginaer, fleshlights, penisringer, penispumper, buttplugger, også videre.

I tillegg får du også kjøpt en del sexleketøy for par her. Både erotiske spill, parvibratorer, fjernstyrte sexleketøy, strap-ons, glidemidler, brystvorte-klyper, bindeleker og den slags inngår i dette utvalget.

Resten av utvalget

En egen underkategori for oljer og glidemidler byr på massasjeoljer og ulike glidemidler (blant annet varmende typer, og typer med smak). Noen få ulike potensmidler dukker også opp her, for begge kjønn.

Videre kan vi trekke frem at Erotikknett også har et visst utvalg av bondage- og fetish-utstyr, som blant annet byr på fot- og håndmansjetter, pisker, masker, også videre. Et par erotiske filmer får du også kjøpt her, og ta gjerne en titt på kategorien for såkalt elektrosex, som omfatter en del spennende fjernstyrte leketøy. Ellers finner du også noen sexy klær (inkludert sexy kostymer) og sexy undertøy i dette utvalget.

Full diskresjon på alle bestillinger

I likhet med sexbutikker flest har også Erotikknett en streng policy når det kommer til forsendelser. Alle bestillinger sendes nemlig i anonyme forpakninger. I tillegg vil verken navnet på nettbutikken eller varetype fremkomme på kontoutskriften.

Sosiale Medier

Du kan følge Erotikknett på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Erotikknett

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 45246013