Eton Shirts info

Kvalitetsskjorter

Faktasjekket: 30.11.2021

Eton Shirts skjermbilde Fri frakt: Ja Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, PayPal Toll: Inkludert i prisen Retur: 60 dagers angrerett (inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Eton Shirts

Eton Shirts tilbyr ulike skjorter og enkelte accessoirer for menn. Helt siden 1928 har denne bedriften holdt på med dette og er i dag en ledende skjortemaker på det globale markedet.

De fleste type skjorter

Eton Shirts skriver på nettsiden at alle deres skjorter er laget fra bunn av og at alle deres plagg har lang holdbarhet. Dessuten er hver eneste av deres skjorter laget av 45 ulike deler og sydd med over 12.000 sting. Eton Shirts bruker også den (angivelig) beste bomullen i verden, nemlig Extra Long Staple.

Bilde som viser litt av skjorteutvalget på Etonshirts.com
Denne nettbutikken er ryddig og oversiktlig, med gode filtreringsmuligheter.

La oss nå ta en titt på utvalget. Kategoriene gir inntrykk av et variert og omfattende utvalg, her er det nemlig mange ulike typer skjorter. Slim fit, Business, Casual, Evening & Tuxedo og Timeless Basics er bare noen av de ulike skjortetypene du finner i denne nettbutikken.

Når det gjelder skjorter alene, ligger utvalget totalt på et par hundre ulike modeller. Prisnivået står for øvrig i stil med den angivelige gode kvaliteten. Selv de aller rimeligste skjortene i utvalget koster nemlig godt over 1.000 kr.

Eton Shirts har også et utvalg av diverse accessoirer. Utvalget er nok ikke veldig variert, men til gjengjeld har nettbutikken et greit utvalg av hver accessoir de fører. I all hovedsak er det slips, sløyfer og skjerf du finner her.

Eton Shirts tilbyr også skreddersydde skjorter, i likhet med den norske nettbutikken Tailor Store.

Verdt å nevne

Eton Shirts tilbyr gratis frakt til Norge, men du har også mulighet til å bestille Express-levering, da mot et gebyr på 249 kr.

Besøk Eton Shirts

Sosiale Medier

Du kan følge Eton Shirts på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Eton Shirts

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.