Eurodel info

Imponerende varekatelog

Eurodel skjermbilde Betal med: Bankkort, Faktura, PayPal Retur: 30 dagers åpent kjøp (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei

Denne nettbutikken er helnorsk, og tilbyr bildeler til de aller fleste bilmerker. Med et utvalg på mer enn en halv million ulike bildeler bør man ha et godt utgangspunkt for å finne nøyaktig den varen man er på jakt etter.

Enormt utvalg av bildeler

En halv million bildeler er ikke noe småtteri, men Eurodel kan tydeligvis strekke seg lenger. Finner man ikke den bildelen man er på jakt etter, kan nemlig Eurodel lete utenom varekatalogen deres. I slike tilfeller vil Eurodel kunne lete blant omtrent 6.5 millioner originale bildeler.

På Eurodel finner du bildeler som for eksempel drivstofftank, styreenhet for klimaanlegg, trommelbremse, katalysator, nummerskiltlys, også videre. Det er kanskje bedre å spørre seg, hvilke bildeler er det man ikke finner på denne nettsiden?

Bildet viser et skjema for varesøk på Eurodel.no
Dette skjemaet gjør det lett å finne frem til riktige bildeler.

Enkelt å finne bildelen du trenger

Eurodels nettbutikk har en smart løsning for å finne frem spesifikke bildeler. På forsiden finnes nemlig et skjema hvor man kan fylle inn bilmerke, modell, drivstoff, og slagvolum. Når utvalget er såpass enormt er dette en fornuftig løsning, som gjør at et varesøk foregår raskt og effektivt.

Man kan også nøye seg med å skrive inn registreringsnummeret på bilen, noe som jo er desto enklere.

Deretter kan man trykke ‘vis deler’, og dermed lete blant et langt mer avgrenset søk.

Fornøydgaranti gir fornøyde kunder?

Eurodel tilbyr 2 års garanti på alle deres produkter. I tillegg har Eurodel 30 dagers åpent kjøp, og også en fornøydgaranti.

Alle prisene som vises i katalogen er inkludert merverdiavgiften. Av den grunn er det kun fraktprisen som legges til i sluttprisen når man betaler for en bestilling.

Det er også verdt å nevne at Eurodel.no har fått gode tilbakemeldinger fra kundene deres. TrustPilot er en tjeneste der kunder kan rangere ulike nettbutikker ved å gi fra 1 til 10 poeng. Snittet til TrustPilot ligger for øyeblikket på 9.1, noe som er svært høyt.

Sosiale Medier

Du kan følge Eurodel på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Eurodel

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 21939776