FotoKnudsen info

Design dine egne produkter

Faktasjekket: 13.07.2021

FotoKnudsen skjermbilde Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, PayPal Toll: Inkludert i prisen Retur: Ingen angrerett* Prismatch: Nei

FotoKnudsen er markedsleder innen produkter og tjenester relatert til foto på nett her i Norge.

FotoKnudsen tilbyr blant annet produkter som fotobok, fotokort, fotokalendere, bilder og forstørrelser. Deres bildelagringstjeneste Minnebanken er også populær hos kundene deres.

Underside hvor man kan designe sine egne fotokort.
FotoKnudsen tilbyr en rekke gjør-det-selv-løsninger.

Bildefremkalling en av hovedtjenestene til FotoKnudsen. Uansett størrelse og antall er fraktprisen den samme, nemlig 69 kroner. Du velger selv om du ønsker glanset eller matt papir. Det finnes også en del tilleggsmuligheter her. Blant annet kan du velge å ha hvit kant rundt bildene eller fremkalle dem i retrostil.

Fotobøker og fotokalendere

Fotobøker er også populære. Det som er flott med FotoKnudsen er at du i stor grad velge designet selv. På den måten kan du sette sitt unike preg på fotoboken. FotoKnudsen gir blant annet kunder muligheten til å velge omslag, størrelse og format selv. Alt dette gjøres enkelt og intuitivt i nettbutikken.

Det samme gjelder for øvrig fotokalender, også denne kan tilpasses i stor grad. Blant annet kan du legge til ulike cliparts, bakgrunner og rammer selv. Finnes det egentlig noen bedre gave til besteforeldre?

Er du ute etter å kjøpe gaver på nett? Sjekk ut våre mange fine gavetips.

Besteforeldre har jo som regel alt, som det heter seg, og det er vel ingenting de priser mer enn sine egne barnebarn. For øvrig kan du også få laget fotokort i denne nettbutikken, enten du skal ha dem til konfirmasjon, bryllup eller jul.

Trykk av bilder på ulike materialer

Ellers har FotoKnudsen også en del andre spennende produkter som er verdt å nevne. Dette inkluderer blant annet trykk av bilder på aluminiumsplater, skumplater, plexiglass eller lerret.

Alle disse ulike materialene gir ulik effekt. Plexiglass gir for eksempel en glanset overflate og god dybdeeffekt. Bilder trykket på aluminium har en matt overflate og gir en skarp bildekvalitet.

Gavekort

FotoKnudsen selger digitale gavekort på 100, 300, og 500 kr. Gavekortet er gyldig i 1 år og inkluderer frakt for opptil 149 kr. Dersom ordresummen er lavere enn beløpet på gavekortet, vil resterende beløp på gavekortet automatisk bli kansellert.

Fornøyd-garanti og minnebank

FotoKnudsen opererer med en 100 % fornøyd-garanti. Som nevnt innledningsvis tilbyr FotoKnudsen også en bildelagringstjeneste. Denne tjenesten, som kalles Minnebanken, gjør det lett å lagre, dele og organisere bilder på en trygg måte. Tjenesten finnes som app, enten man bruker iPhone, iPad eller Android.

*Ingen angrerett

Det skal nevnes angreretten ikke gjelder for produkter som lages etter kundens ønsker og spesifikasjoner, eller som har fått et personlig preg. Saken er selvsagt en annen om det har forekommet en feil, skade eller mangel på produktet.

Sosiale Medier

Du kan følge FotoKnudsen på disse sosiale nettverkene.

Kontakt FotoKnudsen

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 55153100