Galleri Amare info

Flere store navn i utvalget

Galleri Amare skjermbilde Betal med: Bankkort Retur: 14 dagers angrerett Prismatch: Nei Besøk Galleri Amare

Denne nettbutikken er et nettbasert galleri, hvor du kan kjøpe kunst fra mange ulike kunstnere. I tillegg tilbyr Galleri Amare hjelp med innramming. Galleriet føyer seg inn i rekken av norske kunstgallerier på nett, og i denne artikkelen skal vi se nærmere på om galleriet skiller seg ut på den ene eller andre måten.

Mer enn 200 kunstnere

Nettbutikkens meny består i hovedsak av bokstaver oppdelt etter sin plassering i alfabetet, for eksempel A-C, D-F, også videre. Bokstavkategoriene rommer naturligvis de ulike kunstneres navn, sortert etter etternavn. Dette systemet fungerer greit for dem som vet hvilken kunstner de leter etter. Kunstnerne har sin egen underside, hvor man kan lese mer om kunstneren, samt se alle verkene hen tilbyr i utvalget.

Utvalget byr på en del anerkjente kunstnere. Blant annet dukker Jonny Andvik opp her, som regnes som en av de fremste figurative malerne i sin generasjon i Skandinavia. Man kan også trekke frem Rolf Nerli, som i 2008 ble årets Nobelkunstner. Ikke minst må man jo også nevne Vebjørn Sand, som er betydelig skikkelse i kunstverdenen.

Stor variasjon i stil og teknikk

Oljemalerier, skulpturer, litografier, realisme og surrealisme: Galleri Amara har et spennende og variert utvalg når det kommer til stilarter og teknikker. Her finner man noe for enhver smak, enten man liker romantiske fremstillinger av naturen, realistiske portretter eller fargeglade abstraksjoner.

Noen av kunstverkene i utvalget til Galleri Amare
Galleri Amare tilbyr flotte kunstverk i mange ulike stiler.

Kunne godt hatt et filtreringssystem

Mange kunder leter nok ikke først og fremst etter spesifikke kunstnere, men snarere etter kunstverk de kan falle for. Noen er ute etter bestemte farger, andre er ute etter bestemte stilarter, også videre. Mange av de nettbaserte galleriene kunne med fordel, i likhet med Galleri Amare, hatt et filtreringssystem som tok høyde for slike søk.

Lite informasjon

Når man skal vurdere en nettbutikk er det fordelaktig om nettbutikken har en Om oss-side. Der kan man ofte lese mer om nettbutikkens historie, deres ansatte, og alt mulig annet som kan være relevant for kundene. En slik side har dessverre ikke Galleri Amare.

Besøk Galleri Amare

Sosiale Medier

Du kan følge Galleri Amare på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Galleri Amare

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 90685575