Galleri Kjeldaas info

Spesialist på skulpturer

Galleri Kjeldaas skjermbilde Betal med: Bankkort Prismatch: Nei Besøk Galleri Kjeldaas

Dette galleriet var i mer enn 20 år det eneste norske galleriet som spesialiserte seg på skulpturer. I nyere tid har galleriet gått over til å bli konsulentbasert, og hjelper privatpersoner, selskaper og offentlige etater med utsmykninger. Med andre ord arrangerer ikke galleriet lenger utstillinger. Interesserte kan heldigvis se – og kjøpe – de ulike skulpturene på nettsiden deres, som vi skal se nærmere på i denne artikkelen.

Samarbeider direkte med kunstnerne

Harald Kjeldaas, som la ned galleridriften i 2016, har et utbredt kontaktnettverk og kan hjelpe både privatpersoner og andre med å kjøpe kunst. Kjeldaas har knyttet bånd til både norske og utenlandske skulptører og billedhuggere. På den måten kan galleriet bistå i alle deler av prosessen, fra valg av skulptur til montering.

Eksklusivt utvalg av skulpturer

Bildet  viser noen av skulpturene i utvalget på Galleri Kjeldaas
Galleri Kjeldaas tilbyr blant annet vakre skulpturer av marmor og bronse.

Det er ingen hemmelighet mange nettbutikker fokuserer på stort utvalg og lave priser. På denne nettbutikken er det motsatt: Her er utvalget svært eksklusivt, og slettes ikke billig. Det er heller ikke så rart. Det er tross alt snakk om en type kunst som tar lang tid å produsere og som er krevende arbeid. Dessuten er jo skulpturene laget av materialer som marmor, bronse og lignende. Med andre ord: Litt mer bestandig enn en billig kunstposter produsert i Kina!

De fleste skulpturene er priset med sekssifrede tall, men enkelte av dem er også femsifrede.

Nettgalleriet formidler for øyeblikket noen av verkene til til fem ulike kunstnere: Kirsten Kokkin, Fredrik K.B., Helle Bang, Turid Gyllenhammar, og Skule Waksvik. De fleste skulpturene er priset. Øvrige skulpturer blir priset ved forespørsel.

Besøk Galleri Kjeldaas

Kontakt Galleri Kjeldaas

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 98283501