Haglöfs info

Solide turklær og fjellsko

Faktasjekket: 23.07.2022

Haglöfs skjermbilde Fri frakt: Over 500 kr Betal med: Bankkort, PayPal Toll: Inkludert i prisen Retur: 30 dagers returrett (inkl. frakt) Prismatch: Nei

Haglöfs tilbyr først og fremst klær og sko relatert til friluftsliv. Haglöfs er opptatt av kvalitet, blant annet når det kommer til holdbarhet og funksjon. Grunnleggeren, Wiktor Haglöf, var skogsarbeidersønn og opptatt av at klær og utstyr skulle være av god kvalitet.

Turklær av høy klasse

Som nevnt fokuserer Haglöfs på kvalitet, og derfor er naturligvis ikke prisnivået blant det laveste man finner der ute. Det er imidlertid heller ikke snakk om avskrekkende priser, som man ser flere av de mest kjente varemerkene innen friluftsliv opererer med.

På Haglöfs får du kjøpt mange ulike jakker, som parkaser, skijakker og vindjakker, samt turbukser, shorts og diverse annet, som hansker og den slags.

Solide turjakker: Her ser du noen av de dyreste herrejakkene i utvalget til Haglöfs.

Fjellsko

Når det gjelder tursko og fjellsko, er utvalget generelt noenlunde likt for både damer og herrer, og består av et par titalls ulike modeller. Utvalget byr på fjellsko av semsket skinn, men også flere lettere varianter utstyrt med GORE TEX-teknologien.

Lunkent utvalg av turutstyr

Bortsett fra turklær og tursko, har ikke Haglöfs det helt store utvalget av turutstyr generelt. Først og fremst har Haglöfs en del tursekker, for det meste tursekker ment for dagsturer og lettere turer. I tillegg finner du noen soveposer her. Fører kun sitt eget merke.

Sosiale Medier

Du kan følge Haglöfs på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Haglöfs

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 80015565