HiFi Klubben info

Høykvalitetsprodukter

Faktasjekket: 28.08.2021

HiFi Klubben skjermbilde Fri frakt: Over 1.498 kr* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna, PayPal Retur: 60 dagers åpent kjøp (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei

Denne nettbutikken fokuserer utelukkende på lyd og bilde. Stereoanlegg og hjemmekino er eksempler på typiske produkter i utvalget til HiFi Klubben. Med mer enn 90 fysiske butikker i Danmark, Norge, Sverige og Nederland regner HiFi Klubben seg som Europas største spesialkjede for HiFi.

Supert utvalg innen lyd og bilde

Til tross for det smale utvalget av varekategorier er det overraskende hvor mange ulike produkter HiFi Klubben byr på. Innen varekategorien HiFi og Radio finner du produkter som minianlegg, forsterkere, CD-spiller, DAC/converter og platespillere.

Bildet viser noen av bestselger-produktene på Hifiklubben.no
Forsiden viser noen av HiFi Klubbens mest populære produkter.

Høyttalere er det også flust av her, både gulvstående høyttalere, kompakte høyttalere, trådløse høyttalere, ja til og med høyttalere ment for utendørs bruk.

Kategorien TV og Surround byr på produkter som TV-er, Blue-Ray spillere, projektorer (inkludert 4K-projektorer) og lyd-planker. Ellers byr utvalget også på produkter relatert til stemmestyring, Sonos og Bluesound. HiFi Klubben har også en egen kategori for hodetelefoner, med noen av markedets råeste modeller.

Kabler og TV-møbler

Naturligvis har HiFi Klubben også en del kabler og relatert utstyr. Dette inkluderer blant annet høyttalerkabler, bananplugger, signalkabler, AUX-kabler, HDMI-kabler og lignende. Det må også nevnes at HiFi Klubben har et ørlite utvalg av møbler. Faktisk finnes det en egen kategori for dette, med noen få ulike HiFi-møbler fra Unnu.

Alltid en fordel med spesialister

HiFi Klubben gjør et poeng ut av at du ikke finner noen lavkvalitets billigprodukter hos dem. Her går det kun i HiFi-produkter av godkjent kvalitet. I tillegg omtaler de seg selv som spesialister, og det er nok ikke uten grunn. Hele produktutvalget er håndplukket, helt fra budsjettklassen til high-end-klassen. Det er sjelden en ulempe at en nettbutikk fokuserer på en bestemt varekategori. Et smalt fokus gjør gjerne at ekspertisen øker. Dessuten er det noe betryggende i det å handle fra en nettbutikk der du vet at de ansatte har peil på hva de selger.

Gavekort på lyd- og bilde-produkter

Er du ute etter å kjøpe gave til en lyd og bilde-entusiast kan et gavekort hos HiFi Klubben være perfekt. Velg beløp fra 200 kr til 6.000 kr. Dette er et fysisk gavekort som kan bestilles på nett.

Gavekortet er gyldig i hele 3 år og kan brukes i alle HiFi Klubbens butikker, inkludert i nettbutikken.

*Frakt

Tilbudet om gratis frakt ved kjøp over 1.498 kr gjelder ikke ordre på mer enn 35 kg.

Sosiale Medier

Du kan følge HiFi Klubben på disse sosiale nettverkene.

Kontakt HiFi Klubben

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 22132213