Homeroom info

Tusenvis av interiørartikler

Faktasjekket: 11.11.2021

Homeroom skjermbilde Betal med: Bankkort, Delbetaling, Elpy, Faktura, Gavekort Retur: 30 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Homeroom

Homeroom har blant annet møbler, utemøbler, kjøkkenartikler, lamper, tepper og tekstiler som viktige varegrupper i sitt sortiment. Homeroom har et spesielt godt utvalg av tekstiler. Prisnivået er tidvis ganske gunstig, og blant annet kan du finne en del billige møbler her.

Møbelutvalget

Totalt har denne nettbutikken godt over 10.000 møbler i utvalget. Her finner du møbler som barneromsmøbler, bord, entrémøbler, hyller, senger, sofaer, lenestoler, speil, spisegrupper, stoler og krakker, også videre.

Når du har trykket deg inn på møbelkategorien, kan du lese følgende: «Leter du etter billige møbler online? Eller designmøbler fra velkjente varemerker?». Det som er synd er at man ikke kan filtrere eller kategorisere utvalget etter designmøbler. For mange er det nok slik at man ikke nødvendigvis vet hvilke varemerker som fører designmøbler. En filtreringsfunksjon for designmøbler hadde derfor vært på sin plass.

Bilde fra Homeroom.no
Egen kategori for bestselgere: som du ser er det ikke uvanlig at Homeroom opererer med ganske gunstige tilbud.

Du vil også finne en egen kategori for hagemøbler her, med omtrent 1.500 møbler du kan velge blant. Utekjøkken, loungesofa, hammock, solseng og lenestolsett er bare noen av møblene som inngår i dette sortimentet. Homeroom har også et mindre utvalg av eksklusive hagemøbler, blant annet en sofagruppe som koster opp mot 60.000 kr.

Skuffende utvalg av kjøkkenartikler

Kategorien Kjøkken & Husholdning byr på hundrevis av kjøkkenmaskiner. Kjøkkenredskaper og kaffe- og espressomaskiner er det også mye av her. Utvalget av glass og bestikk er imidlertid svært begrenset. Nettbutikker som Nordic Nest og Kitch’n har begge et mye bedre utvalg av kjøkkenartikler generelt, og glass og bestikk spesielt.

Bra utvalg av innendørsbelysning

Kategorien Belysning rommer flere tusen ulike lamper, lyslenker, og andre produkter relatert til belysning. Utvalget inkluderer en rekke ulike lamper og belysningsprodukter, og variasjonen i stil og pris er absolutt tilfredsstillende. Her kan du finne produkter som krystallkrone, taklampe, vinduslampe og bordlampe. Har en del billige lamper i prisklassen 200-300 kr, først og fremst ulike LED-lamper og solcelle-lamper til hagen. Har du mulighet til å gå noen hundrelapper opp i pris, har du et desto større utvalg du kan velge fra.

Massevis av tekstiler

Noen tusen ulike tepper finner du også her, og en del billige tepper er inkludert i dette utvalget. Homeroom har generelt et godt utvalg av tekstiler, enten du skal ha pynteputer, gardiner, pledd, sengetepper eller noe annet.

Gavekort på interiør

Er du ute etter en gave til noen som nylig har flyttet eller som bare er interessert i interiør kan et Homeroom-gavekort være perfekt.

Dette er digitale gavekort som mottakeren fritt kan benytte på hele sortimentet som består av over 20.000 produkter. Velg beløp fra 200 kr til 5.000 kr.

Gavekortet er gyldig i 2 år og leveres direkte på epost.

Besøk Homeroom

Sosiale Medier

Du kan følge Homeroom på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Homeroom

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 63001820