Horze info

Best på hest

Horze skjermbilde Fri frakt: Over 699 kr Betal med: Bankkort, Faktura, PayPal Toll: Prisene er inkludert toll Retur: 65 dagers angrerett* Prismatch: Nei Besøk Horze

Denne nettbutikken er først og fremst dedikert til hester og deres ryttere, for både amatører og profesjonelle. Horze har også et utvalg av utstyr til andre typer kjæledyr.

Stort utvalg av hesteutstyr

Horze har over 40.000 produkter i sortimentet deres. Da er det ikke særlig overraskende at Horze er landets ledende nettbutikk når det kommer til utstyr til både hest og rytter. Denne nettbutikken har alt det nødvendige utstyret, både for amatører, profesjonelle, begge kjønn, for voksne, og for barn.

Blant annet kan man nevne at Horze har en mengde med ulike typer travutstyr, som for eksempel travsaletter og bakbeinsbelegg. Horze har også en rekke hestepleieprodukter, som for eksempel elektrolytter, saltstein og hovtilskudd.

Bildet viser noe av utvalget på Horze.no
Horze har mange varekategorier relatert til hest og ryttere.

Hovedmenyen utgjøres blant annet av kategorier som «Rytter», «Hest», «Hestepleie», «Stall» og «Travutstyr», som alle er proppfulle av ulike produkter.

Ok utvalg av produkter for andre dyr

Ellers har denne nettbutikken også et greit utvalg av produkter ment for andre typer kjæledyr. Her finner man for eksempel hundeklær, kattetoalett og kaninbur – bare for å nevne noe.

Enkelte andre dyrebutikker, som for eksempel Dyrekassen eller Petworld, har imidlertid et bedre utvalg når det kommer til andre dyr enn hest.

Tilbudsvarer

Det er også verdt å nevne at Horze har en egen underside for tilbudsvarer. Her kan man gjøre noen skikkelige kupp, da mange av disse varene ofte vil være sterkt rabatterte.

Retur

* Kunder kan returnere varer inntil 65 dager etter mottak av den bestilte varen. Horze tilbyr imidlertid ikke refusjon eller bytte av varen dersom det har gått 65 dager siden kjøpet. Les mer om de øvrige returbetingelsene på Horze.no.

Besøk Horze

Sosiale Medier

Du kan følge Horze på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Horze

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 46504558