inkClub info

Blekk, elektronikk og kontorrekvisita

inkClub skjermbilde Betal med: Bankkort, Faktura, PayPal Toll: Prisene er inkludert toll Retur: 30 dagers åpent kjøp (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk inkClub

Denne nettbutikken tilbyr utstyr og forbruksvarer knyttet til skrivere. inkClub har også en hel haug med diverse elektronikk.

Utstyr og tilbehør til skrivere

inkClub har både blekkpatroner og lasertoner til de fleste type skrivere. Dette inkluderer skrivere fra merkevarer som Canon, Dell, HP, Epson og Lexmark. inkClub har også gjenfylte patroner, som både er billigere og mer miljøvennlige enn ordinære patroner. Ellers har inkClub også skrivermateriell av PLA- og ABS-plast til 3D-skrivere. Fotopapir, skriverpapir og kopieringspapir finner man også på denne nettbutikken.

Bildet viser noen av produktene på InkClub.no
Mye tilbehør: På denne nettbutikken bør man finne det man trenger til skriveren sin.

Diverse elektronikk

En del av det øvrige utvalget er ikke nødvendigvis direkte relatert til skrivere som sådan. Utvalget virker muligens en smule tilfeldig og løst sammensatt.

Nettbutikken har blant annet en god del ulike elektronikk i sitt sortiment. Her finner man mobildeksler, hodetelefoner, minnekort, datamus, en rekke ladere og kabler, også videre.

Egen kategori for støvsugere

Det er også verdt å nevne at inkClub har et bra utvalg av støvsugerposer og tilbehør til støvsugere. Dette er faktisk en egen kategori, og her finner du støvsugerposer ment for en rekke ulike merkevarer, samt HEPA-filter, duftekuler, rør og slanger, også videre.

Smått og stort til kontoret

Utvalget av kontorrekvisita er også bra. Her finner man blant annet permer, mapper, notisblokker, lamineringsmaskiner, skriveplater og bordstativer. inkClub har også noen dyrere produkter ment for kontorbruk. Dette inkluderer blant annet en luftrenser til litt over 3.000 kr, en fotstøtte til omtrent 2.000 kr, samt noen ulike personvernfilter til laptoper, som ligger til mellom 600 og 800 kr.

Annet

inkClub tilbyr ellers 30 dagers åpent kjøp, og bestillinger som utføres innen kl. 12, blir sendt samme dag.

Besøk inkClub

Sosiale Medier

Du kan følge inkClub på disse sosiale nettverkene.

Kontakt inkClub

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.