Jewelbox.no info

Billige smykker

Faktasjekket: 17.10.2021

Jewelbox.no skjermbilde Fri frakt: Ja* Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna, PayPal, Vipps Retur: 30 dagers åpent kjøp (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei

Denne nettbutikken har spesialisert seg på smykker, både for damer og herrer. Jewelbox.no er basert i Oslo, og tilbyr smykker fra velkjente merker som blant annet Dyrberg Kern, Snö of Sweden og Lily and Rose. Man merker seg raskt at prisnivået er temmelig gunstig.

Mange typer smykker

La oss se nærmere på utvalget. Hovedkategoriene lyder som følger: Anheng/Charms, Ankelsmykker, Armbånd, Brudesmykker, Festsmykker, Halskjeder, Hårpynt, Klokker, Ringer og Øredobber. Utvalget inkluderer altså de klassiske smykkene, men ikke smykker som for eksempel piercinger og den slags.

I motsetning til mange andre nettbutikker opplyser ikke Jewelbox.no om antall produkter per kategori. Et par av kategoriene er ganske tomme. For eksempel er kategorien for ankelsmykker helt tømt for produkter, og kun noen få klokker inngår i sortimentet. Utover dette er utvalget ellers ganske greit.

Billige smykker

Prisnivået på Jewelbox.no er temmelig lavt. Du kan finne en rekke billige smykker her, for eksempel ringer fra 250 kr og halskjeder fra 150 kr.

Bildet viser noen av tilbudsvarene på Jewelbox,.no
Jewelbox har en egen kategori for tilbudsvarer.

Delvis misvisende produkttitler?

De øvrige kategoriene består av et temmelig variert utvalg. Både stilmessig og materialmessig. For eksempel finner man tilsynelatende både gull- og sølvsmykker her, samt en del smykker med krystaller. Hvorfor tilsynelatende? Vel, la oss se på et eksempel.

I produktoversikten ser det ut til at det er massevis av gull- og sølvsmykker i utvalget, med navn som for eksempel Edblad Halskjede Bond Gull eller Pilgrim Søvlsmykke Sigyn.

En nærmere sjekk, ved å klikke seg inn på produktvisningen, viser imidlertid at ingen av disse smykkene består av rent gull eller rent sølv. Snarere er det snakk om forgylt stål, sølvbelagt messing og den slags løsninger.

Utvalget inkluderer smykker med et minimalistisk preg, men også smykker av den mer knæsje typen.

*Unntak fra fri retur

Alle bestillingers sendes uten fraktkostnader i Norge, bortsett fra forsendelser til Svalbard. Her tilkommer et tilleggsgebyr på 195 kr, samt pakkeporto på 135 kr. Varer til Svalbard faktureres eks. mva.

 

Sosiale Medier

Du kan følge Jewelbox.no på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Jewelbox.no

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 41232655