Jotex info

Råstilig utvalg

Faktasjekket: 11.12.2021

Jotex skjermbilde Betal med: Bankkort, Bankoverføring, Delbetaling, Faktura Toll: Inkludert i prisen Retur: 30 dagers returrett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei

Jotex startet sin virksomhet for over 50 år siden, den gang med gardiner som eneste produkt. I tillegg til gardiner, tilbyr Jotex i dag også møbler, sengetøy, puter og pledd, og enda litt mer.

Massevis av gardiner

Ettersom gardiner var – og er – en av Jotex fremste salgsvarer, kan vi jo først ta en titt på gardinutvalget. Først og fremst er det åpenbart at utvalget er bra. Heisgardiner, rullegardiner, plisségardiner, mørkeleggingsgardiner og barnegardiner: dette er bare noen av gardintypene du finner på Jotex. Dessuten har Jotex en god del gardintilbehør, som gardinstenger, bånd og dusker. Jotex har også en del billige gardiner, blant annet noen til rundt 100 kr.

For øvrig har Jotex også ellers et tilfredsstillende utvalg av tekstiler, med både tepper, puter, løpere, duker, sengetøy, håndklær og mer i utvalget.

Et finskåret møbelutvalg

Dette bildet viser noen av dekorvarene på Jotex.no
Jotex.no er en elegant nettside. Legg merke til hvor gjennomførte produktbildene er.

Hva med møbler? Vel, der enkelte nettbutikker nærmest har et uendelig og kaotisk utvalg, velger andre nettbutikker et mer finskåret utvalg. Et utvalg der man har valgt ut produkter nøye og heller står igjen med et mer beskjedent, men til gjengjeld mer oversiktlig og gjennomført sortiment. Jotex tilhører sistnevnte kategori.

Totalt fører Jotex under 1.000 møbler. Det gjør ingenting at utvalget er litt begrenset, for her får man nemlig følelsen av at samtlige møbler har bestått en eller annen estetisk test. Alle møblene kunne lett ha fått plass i ethvert interiørmagasin.

Jotex fører blant annet hyller, krakker, benker, sittepuffer, småbord, sofabord og sengegavler i sitt sortiment. Også utemøbler finner du hos Jotex, blant annet ulike sitteputer, sidebord, hagesofaer og loungesett.

Hva med resten?

Tepper, Sengetøy, Dekor, Belysning, Barnerom, Puter & Pledd, Kjøkken & Bordbrikker, samt Baderomstekstiler utgjør de resterende varekategoriene. Også innen disse kategoriene er utvalget noe begrenset, men til gjengjeld ser utvalget også her særs gjennomført ut. En rød tråd av kvalitetsbevisst estetikk smyger seg gjennom det hele.

Bærekraftige løsninger

Jotex er tydeligvis opptatt av bærekraft. En egen underside viser at Jotex er involvert i en rekke ulike prosjekter som er relatert til bærekraft. Dette gjelder blant annet Global Recycle Standard, hvor man gjenvinner brukte plastflasker til nye tekstilfibre. Jotex samarbeider også med Better Cotton Initiative, som arbeider for å forbedre bomullsavlingene globalt, blant annet med tanke på redusering av vannbruk og plantevernmidler. Dette er bare noen av prosjektene og samarbeidspartnerne Jotex er involvert i, og du kan lese mer om dette på nettsiden deres.

Sosiale Medier

Du kan følge Jotex på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Jotex

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 66997540