Kajakk & Fritid info

Spesialister på kajakk

Faktasjekket: 05.06.2022

Kajakk & Fritid skjermbilde Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps Retur: 60 dagers returrett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Ja

Kajakk & Fritid ble etablert i 2005, og omtaler seg selv som Europas største kajakkbutikk og Norges største elsykkelbutikk, i tillegg til at prisene skal være ekstremt konkurransedyktige.

Først og fremst kajakk

Utvalget byr på mange ulike typer kajakker, som igjen er delt opp i ulike kategorier. Her får du nemlig kjøpt fiskekajakker, oppblåsbar kajakker og tomannskajakker. Det er imidlertid kategorien for havkajakker som byr på det beste utvalget.

Desto større er utvalget når det kommer til tilbehør. Her er det hjelmer, spruttrekk, vester, årer, kajakktralle og mer. Det samme kan for øvrig sies om kategorien for kajakktøy, som byr på tørrdrakter, padlehansker, padlesko og mer, med plagg for både damer og menn. Denne nettbutikken tilbyr altså alt du trenger for å komme i gang med denne spennende hobbyen.

Norges største elsykkelbutikk?

Kajakk & Fritid har blant annet et godt utvalg av sykler og elsykler. 

Vi har skrevet om andre nettbutikker som selger elsykler og Birk Sport er nok nettbutikken med det beste utvalget. Der ligger nemlig utvalget på rundt 70 modeller. Kajakk & Fritid derimot? Rundt 30 modeller. Ikke verst, for all del, men langt ifra det beste utvalget i Norge.

Uansett. Dette utvalget byr i hovedsak på modeller fra Giant og Momas. Du finner både fatbike-modeller, hybrid/by-sykler, lastesykler og terrengsykler her.

Merk deg også at Kajakk & Fritid tilbyr både fri frakt på de aller fleste elsyklene, og ikke minst prismatch. Nettbutikken fører ingen direkte billige elsykler, for det er snakk om sykler av god kvalitet, men du skal angivelig ikke finne de samme modellene til bedre pris noe annet sted i Norge.

Det øvrige utvalget

Det skal også nevnes at Kajakk & Fritid tilbyr SUP-brett, og gjør kundene oppmerksom på at enkelte konkurrenter driver med villedende markedsføring. Nettbutikken skriver: «Vi gjør oppmerksom på at flere av våre konkurrenter sender fra utlandet og markedsfører SUP i Norge med priser uten moms og toll, uten at denne informasjonen fremkommer tydelig.»

Gratis testsenter og kursing

Kajakk & Fritid har også en fysisk butikk i Drammen. Denne butikken er utstyrt med et eget innendørsbasseng, som fungerer som et gratis testsenter. På den måten kan kunder prøve ut kajakker, SUP-brett og den slags produkter i forkant av kjøp. Kajakk & Fritid tilbyr også kajakkurs, som finner sted på Bygdøy sjøbad i Oslo og utenfor butikken deres i Drammen.

Sosiale Medier

Du kan følge Kajakk & Fritid på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Kajakk & Fritid

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 32832710