Kicks info

Sminke og hudpleie for både kvinner og menn

Kicks skjermbilde Fri frakt: Over 500 kr Betal med: Bankkort, Faktura, Gavekort Toll: Prisene er inkludert toll Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Kicks

Kicks er nettbutikken for deg som er interessert i sminke, parfyme og hudpleie. Denne nettbutikken har nemlig et godt utvalg av alle disse varene, og dessuten et bra utvalg for både kvinner og menn.

Alt du trenger av sminke

Er det primer, concealer, bronzer eller solpudder du er på jakt etter? Kanskje det er Lip Plumber, Pen Sticks, løsvipper eller fransk manikyr du ønsker deg? Uansett, det er en stor sjanse for at Kicks har nøyaktig det du trenger. Utvalget er nemlig ganske imponerende. De har dog ikke den billigste sminken du kan kjøpe på nett i sin butikk.

Det er heller ikke bare sminke Kicks kan skilte med.

Denne nettbutikken har som nevnt innledningsvis også et bra utvalg av andre type skjønnhetsprodukter. Her kan du finne alt fra selvbruningskremer til ansiktsserumer, og produkter som body mist og body butter – og mye mer.

Mange ulike typer parfymer

Bildet viser noen av parfymene på Kicks.no
På Kicks.no kan man blant annet filtrere parfyme etter duftnoter. Originalt og praktisk på samme tid.

Kicks har også parfymer i sitt utvalg. Enkelte av produktene i dette utvalget er ganske billige parfymer.

Her kan man til og med finne veganske, miljømerkede og naturlige parfymer. Ja, selv Fairtrade-parfymer har Kicks i sitt utvalg. Samtidig har Kicks også en del litt mer eksklusive parfymer i sitt utvalg. Man kan for eksempel trekke frem parfymen Sundazed (50 ml) som koster 1.200 kr.

Skjønnhetsprodukter for menn

Utvalget for menn er heller ikke verst. Her finner man for eksempel ansiktspleieprodukter som ansiktsrens, øyekrem og sminke for menn. Dessuten har Kicks produkter innen både hudpleie og hårpleie, samt produkter ment for skjegg og bart.

Kicks Club

Kundeklubben til Kicks, nemlig Kicks Club, gir medlemmer en rekke fordeler. Blant annet får man 20 % på valgfri vare i velkomstrabatt, opp til 30 % i klubbtilbud, samt vil alle kjøp – både på nett og i fysisk butikk – gi poeng, som kan regnes om til bonussjekker.

Fri frakt til butikk

Skal du handle for under 500 kr får du dessverre ikke fri frakt, men du kan alltid velge å hente varen i en fysisk Kicks butikk, og slippe unna fraktkostandene.

Besøk Kicks

Sosiale Medier

Du kan følge Kicks på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Kicks

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 95510331