KitchenTime info

Gigautvalg av kjøkkenprodukter

KitchenTime skjermbilde Fri frakt: Over 499 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna Toll: Prisene er inkludert toll Retur: 30 dagers åpent kjøp Prismatch: Nei

Ifølge dem selv har KitchenTime Norges største utvalg av kjøkkenprodukter på nett. Dette er nok ikke så langt fra sannheten, for denne nettbutikken imponerer med sitt brede og varierte vareutvalg. Her kan man få produkter både til matlaging, borddekking, oppbevaring, pynt og mer.

Alt av kjøkkenmaskiner

Yoghurtmaskiner, smørbrødgriller, raclettejern, sifong, pastamaskiner: KitchenTime har et kjempeutvalg av kjøkkenmaskiner. Ikke bare finner man alle de ordinære kjøkkenmaskinene her, men også en rekke kjøkkenmaskiner de fleste ikke engang har hørt om.

Bildet viser noen av produktene på Kitcentime.no
Variert utvalg: Kitchen Time har nok det meste relatert til servering og matlaging.

.. og alt av kjøkkenredskaper

Utvalget av kjøkkenredskaper er også veldig bra på KitchenTime. Her også finner man jo alle de forventede produktene, om man kan si det slik.

I tillegg finner man også her produkter en del av oss antagelig ikke har hørt om: Utbeiningskniver, zestjern, kjøtthammer, ramekiner, stekepipetter, juliennejern og mye mer. I det hele tatt sitter man igjen med følelsen av at her vil også de profesjonelle – kokker og bakere – finne utstyret de trenger for å kunne stortrives på kjøkkenet.

.. og mye mer

KitchenTime har generelt et bredt og variert utvalg, som vi nevnte innledningsvis. La oss nevne noen eksempler for å illustrere dette poenget bedre. Innen kategorien «Servering» finner man blant annet produkter som grillbestikk, Pinot Noir-glass, sabreringssabel, barsiler og whiskykarafler. Kategorien «Baking» byr blant annet på mandelkverner, deigskraper, sukkerstrøere og springformer.

Det er imidlertid ikke bare utstyr og redskaper til kjøkkenet man finner hos KitchenTime. Denne nettbutikken har nemlig også produkter innen kategorier som møbler, hvitevarer, lamper, tekstiler, samt en rekke produkter ment for hage eller utendørsbruk.

Fornøyde kunder og rask levering

TrustPilot, en tjeneste der kunder kan vurdere og gi en omtale av nettbutikker, rangerer KitchenTime høyt. Noe som går igjen, hos flere av disse anmelderne, er at denne nettbutikken får skryt for raske leveranser. Dette er for øvrig noe KitchenTime bruker bevisst i sin markedsstrategi. På nettsiden deres står det nemlig at de tilbyr raske leveranser.

Sosiale Medier

Du kan følge KitchenTime på disse sosiale nettverkene.

Kontakt KitchenTime

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 23962586