Kitch’n info

Alt som trengs til serveringen

Kitch’n skjermbilde Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna Retur: 30 dagers angrefrist (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Kitch’n

Kitch’n startet i 2002 og har 140 butikker rundt omkring i hele landet. Kjøkkenartikler er denne kjedens fokus. I denne artikkelen skal vi se nærmere på nettbutikken deres.

Nøye utvalgt sortiment

Kitch'n tilbyr blant annet varer som ikke finnes i de fysiske butikkene deres.
Kitch’n tilbyr blant annet varer som ikke finnes i de fysiske butikkene deres.

I tillegg til at nettbutikken har sitt eget sortiment, vil man også finne det samme sortimentet i nettbutikken som i de fysiske butikkene. Derfor har altså nettbutikken et utvalg som er hakket kvassere enn i butikkene deres.

Utvalget til Kitch’n er ikke enormt, men det gjør lite. Alle varene ser nemlig ut til å være nøye utplukket. Man sitter igjen med en følelse av at alle varene er av god kvalitet og at de i tillegg tar seg godt ut, rent estetisk.

La oss se nærmere på noen av de mest populære varene og varekategoriene til Kitch’n. Enten man er på jakt etter stilrene og gullbelagte bestikksett eller helsmidde biffkniver, har Kitch’n et godt utvalg av bestikk.

Også glass er det nok av, blant annet champagneglass, drammeglass, hvitvinsglass, og også kopper og krus. Gryter og panner er en annen varekategori med et godt utvalg. Her finner man blant annet Le Creuset-gryter som tydelig er inspirert av det franske landkjøkken, samt ildfaste former fra Modern House med et mer praktisk og minimalistisk preg.

Kitch’n har også en del elektriske produkter. Her kan man blant annet nevne: Blendere, brødristere, kaffekverner, kjøkkenmaskiner, også videre. Andre produkter man finner på denne nettbutikken er: Gassgriller, kullsyremaskiner, tekanner, vannkanner, isbitkjøler, og mye mer. Når det gjelder matlaging og servering – og ellers det meste som hører kjøkkenet til – har Kitch’n altså det meste.

Kitch’n tilbyr for øvrig en rekke velkjente merkevarer. Man kan blant annet nevne Cacas, Fiskars, Homlegaard, Joseph Joseph, Modern House og Rosendahl.

Kundeklubb

Kitch’n har en kundeklubb, hvor man som medlem får en rekke gode tilbud og fordeler. Blant annet får man tilbud før andre kunder, gave på bursdagen sin, samt eksklusive tilbud både i butikk og nettbutikk.

Besøk Kitch’n

Sosiale Medier

Du kan følge Kitch’n på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Kitch’n

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 90981100