Kouture info

Fokus på 'den trendige kvinnen'

Faktasjekket: 17.10.2021

Kouture skjermbilde Fri frakt: Over 799 kr Betal med: Apple Pay, Bankkort, Faktura, Gavekort, Klarna, Vipps Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Kouture

Denne nettbutikken ble lansert i 2011. Kouture tilbyr først og fremst klær, sko og accessoirer for kvinner. Visjonen deres, ifølge dem selv, var å «skape en ny trend som sikter på den trendige kvinnen som er på utkikk etter noe unikt og fasjonabelt til en bra pris.»

Et veldig smalt utvalg

Som nevnt tilbyr Kouture klær for damer. Her får du kjøpt plagg som bukser, jakker, jumpsuits, kjoler, overdeler, skjørt, sko, topper, undertøy, også videre. Utvalget er imidlertid ganske smalt, eller skal man si ganske overkommelig? Det er ikke noe stort problem å tråle gjennom utvalget når varekategoriene maks består av noen titalls plagg.

Bildet viser noen av produktnyhetene på denne nettbutikken
Kouture tilbyr blant annet luksuriøse vinterjakker av dun og fjær.

Enkelte av kategoriene har et latterlig dårlig utvalg. Dette gjelder blant annet kategorien for shorts, som har færre enn 10 plagg. Enda verre er det med jumpsuits-kategorien, som for øyeblikket består av 0 plagg. Andre varekategorier, for eksempel kjoler, har imidlertid noen titalls plagg.

Heller ikke utvalget av sko er særlig imponerende, her finner du kun et par titalls modeller, nemlig fra merkene Steve Madden og Inuikii.

Smykker til hyggelige priser

Hva med accessoirene, eller Tilbehør, som Kouture selv har kalt varekategorien? Dette utvalget byr utelukkende på smykker. Her er det ikke snakk om direkte billige smykker, men det er ikke så langt unna. De fleste smykkene koster rundt 400 kr.

Leverer ikke til Svalbard og Jan Mayen

Kouture oppgir på nettsiden deres at de ikke tilbyr forsendelser til Svalbard og Jan Mayen

Besøk Kouture

Sosiale Medier

Du kan følge Kouture på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Kouture

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 95444040