Lampegiganten.no info

Enormt utvalg av lamper og belysning

Faktasjekket: 27.11.2021

Lampegiganten.no skjermbilde Fri frakt: Over 2.000 kr Betal med: Bankkort, Bankoverføring, Delbetaling, Faktura, Klarna, PayPal Toll: Inkludert i prisen Retur: 30 dagers åpent kjøp Prismatch: Nei

Denne nettbutikken tilbyr produkter relatert belysning, og har et enormt utvalg på mer enn 1 million ulike produkter. Her finner du naturligvis det meste når det kommer til lamper, enten du skal ha noe eksklusivt eller noe mer rimelig. 

Som sagt har Lampegiganten altså et visst utvalg av billige lamper. Du kan lett finne disse ved å gå inn på undersiden for varer på salg (link i menyen), eller ved å sortere en kategori på pris.

Belysning til ethvert formål

Bildet viser en av produktsidene på Lampegiganten.no
Svært informative produktsider: her blir du blant annet opplyst om tekniske, materialmessige og estetiske særtrekk ved produktet.

Denne nettbutikken har så mange kategorier og underkategorier at det er lite hensiktsmessig å beskrive hver av disse. Imidlertid kan det jo nevnes at Innebelysning og Utebelysning er de to kategoriene med flest underkategorier.

I førstnevnte finner du blant annet LED-taklamper, taklamper av krystall, lysekroner, spotter og downlights. Sistnevnte byr på produkter som utendørs vegglamper i rustfritt stål, sokkellamper, nedfelt utebelysning, pendellamper og terrassebelysning.

Det øvrige utvalget

Du finner også et bra utvalg av lyspærer i denne nettbutikken, i tillegg til en del LED-produkter. Smarthus-belysning og takvifter er også to varekategorier som byr på et godt utvalg.

Eksklusive designerlamper

Lampegiganten.no fører også hundrevis av kostbare designerlamper, som blant annet inkluderer et stort utvalg av eksklusive taklamper. Her finner du for eksempel krystalltaklamper til sekssifrede beløp. I all hovedsak koster imidlertid disse designerlampene fra en del tusen kroner til flere titalls tusen kroner.

Frakt

Som nevnt er frakten gratis om du bestiller for minst 2.000 kr. Den øvrige fastprisen for leveringer er på 129 kr. Dersom produktet du kjøper er merket som stort gods, vil det påbeløpe et gebyr på 269 kr. Du kan sjekke om dette gjelder din bestilling ved å se på produktsiden eller informasjonen om fraktkostnaden for det aktuelle produktet.

Bestillinger til Svalbard inkluderer et tillegg på 200 kr.

Sosiale Medier

Du kan følge Lampegiganten.no på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Lampegiganten.no

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 23960430