Lars Monsen info

Erfaren villmarksmann med eget merke

Faktasjekket: 06.11.2021

Lars Monsen skjermbilde Fri frakt: Over 1.500 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, PayEx, PayPal, Vipps Retur: 365 dagers åpent kjøp* Prismatch: Nei Besøk Lars Monsen

Hvem er det som ikke kjenner til Lars Monsen? Dette er en jovial og jordnær karakter landet har trykket til sitt bryst. Nordmenn er stolte av sine friluftstradisjoner og Lars Monsen er en ubestridt rollemodell innen dette feltet. Med en slik kar i front skiller man seg litt ut når man skal forsøke å hevde seg i markedet. I denne artikkelen tar vi en nærmere titt på utvalget i denne nettbutikken, som blant annet består av klær og friluftsutstyr.

Lars Monsens egne kolleksjoner

Klær, Turutstyr, Fottøy, Hundeutstyr, Fiskeutstyr og Bøker & Spill utgjør de seks ulike varekategoriene på denne nettbutikken.

La oss begynne med klær. Førsteinntrykket er bittelitt rotete: man får nemlig ikke noe informasjon om hvorvidt utvalget har noe for både menn, damer og barn. En grundigere titt avslører imidlertid at her finnes det plagg for begge kjønn, men ikke for barn. Dessuten er det ingen filtreringsfunksjoner her, men på den andre siden er utvalget relativt begrenset, så det er fort gjort å tråle gjennom det hele.

Bildet viser noen av de fargesterke klærne på Larsmonsen.no
Kolleksjonen til Lars Monsen består av en del klær i spreke farger.

Det er derimot et par underkategorier her, som for eksempel Undertøy, Bukser, også videre. Hver av disse kategoriene har som sagt et ganske begrenset utvalg, men du må huske at disse klærne er av Lars Monsens eget merke, som beleilig nok kalles Lars Monsen. Nettsiden opplyser om at disse klærne skal være av veldig god kvalitet: tross alt er det en svært erfaren friluftsmann som har vært med å optimalisere klærne.

Utvalget inkluderer ellers en del andre friluftsplagg, i grunn det meste du trenger til en tur, både sokker, jakker, luer, hansker og mer.

Litt labert utvalg

Kategorien Turutstyr byr på noen titalls ulike produkter. Utvalget inkluderer blant annet packraft (et par ulike modeller), sårsalve, snøspade, sovematte, ryggsekk, kniver, tennstål, og diverse annet. I kategorien Fottøy vil du finne 3 ulike støvler, og de øvrige kategoriene har kun et noe større utvalg.

365 dagers åpent kjøp

* Nettsiden ser ikke ut til å opplyse hvorvidt frakten av returvaren må bekostes av kunden eller ei. Ta kontakt med nettbutikken for ytterligere informasjon.

Besøk Lars Monsen

Sosiale Medier

Du kan følge Lars Monsen på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Lars Monsen

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 75539100