Lille Vinkel Sko info

Lang erfaring og unike skomerker

Faktasjekket: 12.10.2021

Lille Vinkel Sko skjermbilde Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort Retur: 14 dagers angrerett* Prismatch: Nei Besøk Lille Vinkel Sko

Lille Vinkel Sko er en selvstendig skobedrift, og etablerte sin første fysiske butikk i 1984. Nå i dag har Lille Vinkel Sko 9 ulike avdelinger, hvor en av dem er denne nettbutikken. Nettbutikken ble for øvrig lansert helt tilbake i 1999. Dette betyr at Lille Vinkel Sko har lengst erfaring i Norge med å selge sko på nettet.

Et alternativ til de store skokjedene

Lille Vinkel sko skriver at de ønsker å være et alternativ til de store skokjedene. Disse står nemlig for nesten 90 % av all skohandel i Norge. Som de sier det selv: «Vi følger med på hva som skjer i motebildet, og lever av at ingen skokjede bestemmer vårt utvalg».

Bildet viser denne nettbutikkens eneste herrestøvletter.
Støvletter for herrer: Slike sko finner man ikke så ofte i skobutikker.

Videre skriver Lille Vinkel SKO at de ofte kjøper sko direkte fra fabrikkene. På den måten slipper de en rekke fordyrende mellomledd, og i tillegg kan de skryte av å føre en del spennende merker som de er alene om. Samtidig fører Lille Vinkel sko likevel en del kjente skomerker i sitt utvalg.

Størst utvalg for damer

Hovedkategoriene består av Dame og Herre. Lille Vinkel Sko har over 1.500 ulike damesko, og over 500 herresko. Hver enkelt underkategori byr på god variasjon når det kommer til stil og design.

Skoutvalget for damer inkluderer skotyper som: Høst-/vintersko, pensko, sandaler, sandaletter, sneakers og joggesko, støvler, støvletter og tøfler. Dette utvalget er nesten identisk med herrenes utvalg, som faktisk også har kategorien Støvletter. I sistnevnte underkategori er det imidlertid kun 4 produkter.

Leverer ikke til utlandet

Denne nettbutikken tilbyr ikke leveranse til utlandet. I fremtiden vil Lille Vinkel Sko imidlertid jobbe for å etablere en egen avdeling innen EU.

14 dagers angrerett

* Lille Vinkel Sko har gjort det slik at de har lagt ved en ferdigutfylt returseddel. Denne koster 99 kroner ved bruk, den eneste utgiften knyttet til retur av varer.

Besøk Lille Vinkel Sko

Sosiale Medier

Du kan følge Lille Vinkel Sko på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Lille Vinkel Sko

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 22670025