Lune Hjem info

Høy kvalitet og stilig design

Lune Hjem skjermbilde Fri frakt: Over 900 kr* Betal med: Bankkort, Bankoverføring, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Lune Hjem

Denne nettbutikken har fått en rekke utmerkelser, og har blant annet blitt nominert til Årets Gasellebedrift flere ganger. Lune Hjem startet opp som nettbutikk i 2005, og er i dag en av de største norske nettbutikkene innen interiør.

Både møbler og dekor

Lune Hjem benytter seg av følgende varekategorier: Møbler, Hage/Uteliv, Belysning, Interiør, Kjøkken og Gang/Entré. Her vil man finne møbler som for eksempel kontorstoler, barstoler, spisebord, skrivebord, hyller og skap. Lune Hjem har også en god del interiørsaker, og her kan man finne alt fra pledd til designobjekter.

Bildet viser noen av lampene i utvalget til Lunehjem.no
Lune Hjem har et kjempeutvalg av ulike lamper. Her ser du noen av taklampene deres.

Totalt sett er kanskje ikke utvalget det beste, men det er nok fordi produktkvaliteten ser ut til å være i fokus. På hjemmesiden deres skriver nemlig Lune Hjem at de ikke er tilhengere av kjøp-og-kast-mentaliteten, og at de derfor har fokus på møbler som er ment å vare. Da er det vel greit at utvalget heller er litt begrenset, ettersom det er såpass spisset.

Velkjente varemerker

Man kan lese på siden deres at utvalget til Lune Hjem er preget av skandinavisk design og interiør. Blant varemerkene Lune Hjem tilbyr, finner man blant annet: GUBI, &tradition, HAY, String, Muuto, Northern Lighting, Menu, Light Years, og Lampe Gras.

En rekke utmerkelser

Som nevnt innledningsvis har Lune Hjem gjort det bemerkelsesverdig bra når det gjelder utmerkelser. Bare sjekk dette: I 2010 vant Lune hjem prisen for årets beste nettbutikk, og i 2013 havnet nettbutikken på andreplass i kåringen av Norges beste interiørbutikker.

I tillegg har Lune Hjem blitt nominert til årets gasellebedrift tre ganger, og har dessuten blitt nominuert til årets næringslivsbedrift i Vestfold, og årets butikk av Tønsberg Sentrum. Ikke verst, de fleste nettbutikker kan jo ikke engang skilte med én eneste pris eller nominasjon.

Fri frakt

* Fri frakt gjelder ikke ved kjøp av møbler, tepper og varer av større volum. Les mer om fraktbetingelsene på hjemmesiden deres.

Besøk Lune Hjem

Sosiale Medier

Du kan følge Lune Hjem på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Lune Hjem

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 47246976