LYR Design info

Spesialister på sølv- og vikingsmykker

LYR Design skjermbilde Fri frakt: Over 500 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps Retur: 45 dagers åpent kjøp* Prismatch: Ja Besøk LYR Design

Denne smykkebutikken har spesialisert seg på sølvsmykker, og har i tillegg et fokus på vikingsmykker. LYR Design skriver selv at de forsøker å tilby kvalitetssmykker til en lavere pris enn de store kjedene. Dette underbygges av det faktum at at LYR Design tilbyr prismatch. Nettbutikken er ganske fersk på markedet, og ble skapt i 2016.

Har eget patentsertifikat

Ansvarsmerkingen LYR, som er godkjent av Patentstyret, er et hjelpemiddel for å garantere at finheten til et smykke er den samme som varen er merket med. Mange av LYR Designs vikingsmykker laget av sølv, og alle gullsmykkene, har dette ansvarsmerket inngravert.

Raske forsendelser og lav frakt

Dersom du bestiller før kl. 14.00, sender LYR Design ordren samme dag. Alle varer sendes 1 virkedag etter at du har lagt inn ordre, og tar i lengste fall et par dager. Som opplyst i infoboksen, tilbyr denne nettbutikken gratis frakt for alle varer verdt over 500 kr. Øvrige ordre koster kun 39 kr i frakt, noe som må sies å være ganske billig. På nettsiden kan du også lese at nettbutikken sender ordre til alle verdens hjørner.

Torshammeren og andre vikingsmykker

Bildet viser noen av bestselgersmykkene i utvalget til LYR Design.
Bestselgere: Her ser du noen av de mest solgte smykkene i utvalget til LYR Design.

TV-serier som Vikings og Game of Thrones har gjort sitt for å øke interessen for eldgamle smykkedesign. Dette er noe av grunnen til at LYR Design har lagt seg på denne linjen.

Blant annet er Torshammeren, som også kalles Mjølner, en av nettbutikkens mest solgte produkter. Mange av disse smykkene er faktisk designet og modellert etter inspirasjon fra virkelige funn fra vikingtiden.

I menyen er det faktisk en egen kategori for vikingsmykker. Her vil du finne, i tillegg til en rekke variasjoner av Torshammeren, valknuter, brosjer, kongelenker, og andre smykker inspirert av vikingtid, middelalder og norrøn mytologi. Ellers er det verdt å trekke frem smykker med avbildninger av Yggdrasil, Fenrisulven, Hugin og Munin, også videre.

Smykker med edelstener og annet

Det er ikke bare vikingsmykker som dukker opp i utvalget til denne nettbutikken. Her får du også kjøpt smykker med edelstener som smaragd, ametyst, granat, også videre. I tillegg finner du her smykker med en annen type tematikk. Blant annet gjelder dette smykker formet som hjerter, pentagrammer, slanger, sommerfugler, gitarer, mor med baby, også videre. LYR Design tilbyr for øvrig også smykker basert på kundens egne spesifikasjoner.

45 dagers åpent kjøp

LYR Design tilbyr åpent kjøp, men opplyser ikke om returkostnadene dekkes av dem eller ei. Derfor er det naturlig å anta at returkostnadene dekkes av kjøper. Åpent kjøp dekkes for øvrig ikke av skadede smykker, spesialbestillinger eller smykker med gravering.

Besøk LYR Design

Sosiale Medier

Du kan følge LYR Design på disse sosiale nettverkene.

Kontakt LYR Design

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.