Lyse Rom info

Tilbyr gratis byggehjelp via telefon

Faktasjekket: 03.12.2021

Lyse Rom skjermbilde Fri frakt: Over 40.000 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna Retur: 30 dagers returrett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Lyse Rom

Denne nettbutikken tilbyr blant annet hagestuer, vinterhager og diverse tilbehør og utstyr til hagebygg. Lyse Rom samarbeider med en av Sveriges ledende produsenter av hagestueprodukter, nemlig Halle Plast.

La oss innledningsvis ta en titt på den første kategorien på siden, nemlig Hagestue og vinterhage. Her vil du finne en rekke underkategorier, som for eksempel Hagestuer i aluminium og Isolerte vinterhager i aluminium. Enkelte av underkategoriene, inkludert disse, består ikke av en oversikt over noen ulike ferdige produkter, slik man gjerne er vant til fra tradisjonelle nettbutikker. Snarere bes du her ta kontakt dersom du ønsker et ferdigkappet byggesett. En del informasjon medfølger, blant annet om de ulike valgene du kan ta i forhold til ønsket design, farger, også videre.

En del av de øvrige kategoriene består imidlertid av fiks ferdige produkter. Dette gjelder blant annet kategorien Halle frittstående hagestuer, som byr på et et mindre utvalg av hagestuer i ulike prisklasser (fra omtrent 70.000 kr til 150.000 kr).

Bilde fra Lyserom.no
Lyserom.no kunne hatt godt av et helt nytt design. Oppsettet er ikke veldig kundevennlig.

Kategorien Drivhus er delt opp i to underkategorier, nemlig Standard drivhus og XS drivhus. Totalt ligger tilsynelatende utvalget på færre enn 10 drivhus, men du får imidlertid muligheten til å velge blant noen ulike mål og farger.

Rekkverk, skyvedører og annet

Denne nettbutikken byr også på ulike rekkverk, skyvedører, PVC-gjerder, og den slags. Her får du blant annet kjøpt rammeløse skyvedører, skråstilt verandatak i aluminium, moderne pergola med glass, også videre.

Fraktpriser

Som du ser, får du fri frakt ved kjøp på 40.000 kr eller mer. Den øvrige faste fraktsatsen ligger på 2.500 kr.

En litt rotete nettside

Nettbutikkinfo.no er først og fremst opptatt av å informere om utvalg, priser, betingelser og den slags, og vi tar sjeldent hensyn til design i våre omtaler av ulike nettbutikker. Her er det imidlertid på sin plass å påpeke at nettsiden som helhet kunne hatt behov for en liten gjennomgang.

Enkelte produktsider mangler for eksempel bilder, og bildestørrelsen generelt er ikke standardisert, men varierer til og med innad på samme produktside. Kategorien Industri/jordbruk gir deg en lenke til en ny nettside, for øvrig med den komplette URL-en inkludert, noe som ser smått amatørmessig ut. Alle disse småtingene gir nettsiden et litt rotete og uprofesjonelt uttrykk, uten at det nødvendigvis behøver å hindre noen fra å være fornøyde med sine kundeopplevelser der.

Som et tips: Grønt Fokus tilbyr en del av de samme produktene som Lyse Rom, bare med et mer brukervennlig design og bedre bruk av bilder.

Tilbyr gratis byggehjelp

Lyse Rom tilbyr gratis byggehjelp via telefon eller e-post. Dette innebærer at Lyse Rom hjelper til med planleggingen, valg av produkter, eller gir svar på spesielle løsninger hvor standardprodukter ikke passer. Lyse Rom kan også levere glasspartier og hagestuer på spesialmål.

Besøk Lyse Rom

Sosiale Medier

Du kan følge Lyse Rom på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Lyse Rom

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 93200362