Mani info

Sko til hele familien

Faktasjekket: 13.10.2021

Mani skjermbilde Fri frakt: Over 499 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Klarna Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei

Mani er en skokjede som tilbyr sko for både damer, herrer og barn. Kjeden er norskeid og landsdekkende, og består av 27 butikker. Mani skriver selv at de er opptatt av å føre et «rikt utvalg av ulike trender», og at de også alltid har et «utvalg av aktuelle sko til ethvert behov».

Greit utvalg med massevis av skomerker

Noe annet Mani skriver på sin side, og som jo er litt spennende, er at de tilbyr egne varer – som du altså kun finner hos dem. Unike og eksklusive merkevarer er jo sjeldent en ulempe. Innledningsvis er det verdt å merke seg at nettsiden riktignok heter Skomani.no, men selv omtaler de seg som Mani.

Bildet viser noen av bestselgerskoene for barn på Skomani.no
Bestselgere: Mani har en bestselgerkategori for både damer, herrer og barn (som vist her).

Størrelsen på utvalget er i beste fall helt grei. Mani fører nærmere 600 damesko, og kun 200 herre- og barnesko. Utvalget er altså best for damene, som også har flest ulike skotyper å velge blant. Dette inkluderer blant annet tøysko, bunadssko, snøresko, pumps og pensko. Naturligvis finner du også mer ordinære type sko her, som for eksempel sneakers, vintersko, boots, tøfler og sandaler.

Billige sko

For deg som er ute etter å kjøpe billige sko, kan Mani definitivt være et perfekt alternativ på nett.  I skrivende stund har nettbutikken hundrevis av sko på salg. Blant annet har Mani en rekke damesko på salg.

Utvalget for barn er relativt likt som for damene, men utvalget av billige herresko er nok litt dårligere.

Merk at du må handle for minst 499 kr for å få fri frakt. For mindre bestillinger tilkommer porto på 49 kr.

Sko til både barn og ungdom

Det er også verdt å nevne at utvalget for barn inkluderer sko for de minste (størrelse 18-24) og helt opp til ungdom (størrelse 36-40).

I tillegg har Mani også noen få produkter relatert til skopleie, blant annet impregneringsspray og rengjøringsmiddel for sko. Mani har også noen få såler i sitt utvalg. Ellers er utvalget av ulike skomerker ganske bra. Her finner du blant annet merker som ARA, Befado, Converse, Duffy, Ecco, Høibo, Tommy Hilfiger og Viking.

Sosiale Medier

Du kan følge Mani på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Mani

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.