Massasjepistoler.no info

Gode massasjepistoler

Faktasjekket: 15.02.2022

Massasjepistoler.no skjermbilde Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, PayPal, Vipps Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Massasjepistoler.no

Massasjepistoler.no er ifølge dem selv Norges ledende leverandør av massasjepistoler. Utvalget deres byr på noen ulike massasjepistoler, inkludert modellen Trigger Point Premium, som vant en best i test-pris på Tekguide.no i 2021.

Tilsynelatende gode betingelser

Denne nettbutikken tilbyr en 100 % fornøyd-garanti. Det står imidlertid ikke noe om den garantien, utover at den er nevnt på toppen av siden. Man kan anta at om det skulle være noe galt med et av produktene, kan du henvende deg til kundeservicen for å få hjelp.

Nettbutikken opplyser også om at de garanterer levering innen 1-2 virkedager. I tillegg tilbys produktene med 2 års garanti. I Norge skal man uansett forholde seg til den lovfestede reklamasjonsfristen, som altså gjelder i 2 år fra du kjøpte produktet.

Betingelsene til denne nettbutikken virker med andre ord ganske gunstige, selv om vi skulle ha likt å sett mer informasjon om både fornøydgarantien og produktgarantien deres.

Informative produktsider

Visuelt ryddig og informativt: Det mangler ikke på informasjon om de ulike massasjepistolene.

Selve utvalget er ikke spesielt stort, men det er heller ikke nødvendig for en såpass spesialisert nisjebutikk, som i tillegg kun tilbyr én produkttype. For øyeblikket ligger utvalget på 10 ulike modeller.

Produktsidene er både oversiktlige og informative, og opplyser blant annet om funksjonene til de ulike massasjepistolene. Dette inkluderer blant annet informasjon om antall behandlingsnivåer, støynivå og batteritid, som vist på bildet til høyre.

Prisene på de ulike massasjepistolene varierer fra 1.700 kr – 5.000 kr. Den dyreste modellen heter for øvrig Trigger Point Pro, og er faktisk dyrere enn modellen Trigger Point Premium, som vant best i test-pris på Tekguide.no

Dersom du ønsker å sammenligne dette utvalget med noen andre nettbutikker, kan du ta en titt på Proshop, som vi har skrevet om tidligere. Denne nettbutikken fører nemlig også massasjepistoler, inkludert en del modeller som er betydelig rimeligere.

Besøk Massasjepistoler.no

Sosiale Medier

Du kan følge Massasjepistoler.no på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Massasjepistoler.no

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 90151315