Miba.no info

Spesialist på varmepumper

Miba.no skjermbilde Betal med: Bankkort Retur: 14 dagers returrett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Miba.no

Denne nettbutikken tilbyr i hovedsak ulike varmepumper, samt en del tilbehør. Miba.no tilbyr også gratis befaring, samt montering. Samtlige produkter er fra Mitsubishi Electric. Miba.no leverer både til bedrifter og privatpersoner.

Ved å klikke på kategorien «Nettbutikk» helt til høyre i menyen, vil du komme til riktig sted. Hele nettstedet regnes nemlig ikke som en nettbutikk, men riktignok kan du finne nyttig informasjon i de øvrige kategoriene.

Fordeler med varmepumper

Det er flere grunner til at varmepumper har blitt stadig mer populært. Dette skyldes ikke bare reduserte kostnader i forhold til oppvarming. Varmepumper kan jo også brukes som kjøling om sommeren, og er dessuten et miljøvennlig tiltak. I tillegg får man faktisk et bedre inneklima, ved at støv, partikler og pollen i større grad blir filtrert vekk.

Dessuten skriver Miba.no følgende: «Det er heller ikke å uvanlig å ha nedbetalt en slik varmepumpe etter mellom tre og seks år. Etter nedbetalingsperioden kan du oppleve en nettogevinst på flere tusen kroner hvert år sammenlignet med alternative energikilder». Her siktes det spesifikt til luft-til-luft-varmepumper, som er mest vanlig i Norge. Disse er relativt små og dermed ganske enkle å installere.

16 ulike modeller

Bildet viser noen av de ulike varmepumpene i utvalget på Miba.no
Flere ulike modeller av varmepumper, men alle skal være av topp kvalitet.

Miba.no har 16 ulike varmepumpe-modeller i utvalget. Prisene varierer fra 15.500 til 22.700. Det er imidlertid ikke alle varmepumpene som er prissatt. Miba.no oppgir  pris per forespørsel når det gjelder akkurat disse varmepumpene.

Azira, Kaiteki 6300, Kaiteiki 6300 Hairline og Kirigamine Hara 8,7 er navnene på noen av modellene deres.

Tilbehør til varmepumper

Miba.no fører også en del tilbehør. Dryppanne med varmekabel og rørpakke, rensemiddel for varmepumper, kullfilter og ulike antiallergifilter er blant produktene du får kjøpt her. Spesielt antiallergifilter må være helt genialt for dem som sliter med pollenallergi.

Miba.no tilbyr også et varmepumpehus og et varmepumpetak. Det bør også nevnes at nettbutikken har 3 ulike miniventilasjonsenheter. Disse koster alle mellom 5.ooo og 6.000 kr.

Andre produkter

Det skal også nevnes at Miba.no tilbyr systemløsninger for varmesentral uten varmtvannsbereder, nemlig ved hjelp av vannbåren varme. Her står det lite om pris og øvrig produktinformasjon. Årsaken er nok at installering og slikt avhenger av type bolig. Tanken er nok at interesserte kunder ber om befaring eller oppgir spørsmål via telefon.

Gratis befaring

Miba.no tilbyr gratis befaring for deg som er interessert i å installere varmepumpe. Da vil en autorisert forhandler ta kontakt for en helt uforpliktende prat. Tid og sted kan avtales ut fra kundens ønsker og behov. Du vil da få råd om hvilken modell som egner seg best for ditt lokalklima, samt den mest optimale plasseringen for varmepumpen i boligen. Til slutt vil du få et uforpliktende tilbud med pris hvor montering er inkludert.

Besøk Miba.no

Sosiale Medier

Du kan følge Miba.no på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Miba.no

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 91502650