Miinto info

Utvalg fra hundrevis av motebutikker

Faktasjekket: 23.10.2022

Miinto skjermbilde Fri frakt: Over 499 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna, Vipps Toll: Inkludert i prisen Retur: 14 dagers gratis retur Prismatch: Nei

Miinto.no tilbyr blant annet herreklær, dameklær og barneklær, samt sko og en rekke accessoirer. Denne nettbutikken ble grunnlagt i 2009, og etter mange år med vekst og utvikling, tilbyr Miinto nå varene sine online i 12 europeiske land.

Et kollektiv av motebutikker

Miinto er et kollektiv av hundrevis av uavhengige motebutikker. Det er slik at mange fysiske butikker ikke har muligheten til å drive nettbutikk ved siden av den ordinære driften. Miinto har imidlertid gjort det mulig for slike butikker å tilby varene sine over nett. Da sier det seg selv at utvalget automatisk blir stort og variert.

Wow, for et utvalg av klær

Dette er nok et eksempel på en nettbutikk med såpass mange kategorier og underkategorier at vi ikke skal ta for oss hver og en av disse. La oss i stedet ta noen «stikkprøver».

Her ser du noen av de mest solgte damejakkene i utvalget til Miinto (sortert etter popularitet).

Vi begynner med dameklær, som er en av de store varegruppene på nett, og tar først for oss kategorien Jakker og kåper. En ordinær nett-butikk tilbyr gjerne noen titalls eller et par hundre ulike jakker og kåper. Et utvalg på flere tusen derimot? Det er rett og slett imponerende.

Utvalget i denne varekategorien er en pekepinn om hva du videre kan forvente deg. Her kan du for eksempel velge blant tusenvis av bukser, topper, skjørt, samt hundrevis av bikinier, også videre. Utvalget for damene ligger totalt på mer enn 100.000 plagg.

Utvalget av klær for menn er hakket dårligere, men det er i grunn standard. Utvalget for menn er jo som regel dårligere. Likevel ligger utvalget for herrer på titusenvis av plagg, noe som er bedre enn de fleste nettbutikker på markedet.

Hva med barneklær? Her er det desto færre plagg å velge blant, uten at utvalget på noen som helst måte er dårlig. Utvalget, inkludert sko og accessoirer, ligger på mer enn 10.000 varer. Du finner til og med en betydelig andel designerklær for barn her.

Designermote og high-end fashion

Miinto tilbyr for øvrig tusenvis designerklær, blant annet fra merker som Gucci, Balenciaga, Burberry, Isabel Marant, og et drøss av lignende merker. Designerklær er rett og slett high-end fashion av topp kvalitet. Utvalget av designerprodukter begrenser seg imidlertid ikke bare til eksklusive klær, men inkluderer også designersko, designervesker, designerbelter og andre accessoirer.

Utvalget av sko er også temmelig bra. Du har nemlig tusenvis av skopar å velge blant. Miinto fører eksklusive sko fra merker som Prada, Balenciaga, Valentino Garavani og flere andre velkjente luksusmerker. Utvalget byr på pensko, skinnsko, vintersko, støvletter, pumps og mye mer.

Det er også verdt å merke seg at Miinto har en hovedkategori kalt Vintage, med et totalt utvalg på hundrevis av brukte dameklær, brukte vesker, brukte klokker, også videre. Her kan du til og med finne mange kule retro/vintageplagg som ikke lenger er i produksjon.

Perfekt nettbutikk for gavekort

Gavekort funker utmerket som en praktisk gave. Da kan nemlig mottakeren selv velge sine egne kjøp. Miinto tilbyr gavekort fra 200 kr og helt opp til 3.000 kr. Nettbutikkens enorme utvalg for både damer, menn og barn gjør at de fleste vil kunne finne noe de ønsker seg her. Ta gjerne også en titt på vår liste over andre nettbutikker som tilbyr betaling med gavekort.

Sosiale Medier

Du kan følge Miinto på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Miinto

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 22413635