Mimmis info

Over 10.000 varer

Faktasjekket: 12.12.2021

Mimmis skjermbilde Fri frakt: Over 999 kr Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna Retur: 365 dagers åpent kjøp* Prismatch: Ja Besøk Mimmis

Mimmis, som for øvrig kun finnes på nett, tilbyr et solid utvalg av utstyr, leker og møbler for babyer, småbarn og småbarnsforeldre. Denne nettbutikken kan også friste med kjempegode salgsbetingelser og rask levering.

Supergode betingelser

Du bør merke deg at Mimmis tilbyr både prisgaranti og fornøydgaranti. Dette sikrer deg altså det norske markedets beste priser på alle produktene og varene i utvalget deres. Du kan lese mer om fornøydgaranti og prismatch i bunnen av artikkelen.

Stort utvalg

Her ser man utvalget i en kategori kalt "Bestselgere".
På Mammis har enkeltprodukter kundevurderinger.

Det generelle utvalget på Mimmis er ganske bra, særlig med tanke på at Mimmis har over 10.000 varer sortimentet. For en bedre innsikt, kan vi ta for oss enkeltkategoriene.

Møbler og dekor for barn

Når det gjelder møbler er utvalget ganske bra, tatt i betraktning at møblene er tilpasses barnerommet. Under kategorien Barnerommet vil du finne en rekke underkategorier. Legg merke til at Møbler er en egen kategori, men at også Senger og Vugger anvendes som egne kategorier. her er generelt ganske bra. Utvalget byr blant annet på stoler, krakker, sofaer, garderobeskap og mer, og alle møblene er naturligvis i barnestørrelse.

I tillegg har Mimmis et helt greit utvalg av interiør og dekor. Her finner du ting som høydemåler, figurative gulvtepper, vegglamper formet som ballonger, også videre. Du vil også oppdage et visst utvalg av koselige lamper her.

Massevis av ulike leker

Mimmis har et supert utvalg av leker. I tillegg er utvalget variert og godt sammensatt, både med tanke på type leker og prisnivå. Her finner du både kreative hobbyleker, men også store leker som krever fysisk innsats. Mimmis fører blant annet trampoliner, elektriske traktorer, lekekjøkken, dukkehus og figurer.

Labert utvalg av klær

Det generelle utvalget av baby- og barneklær er derimot noe lunkent. Du finner først og fremst en del yttertøy her, enten du skal ha regntøy, jakker, dresser  eller lyer og votter. Samtidig byr også dette utvalget på en del ull- og bambustøy.

Er det barneklær du er ute etter, er for eksempel Barnashus.no et bedre valg. Her er utvalget mer variert og mer omfattende. Sjekk gjerne også vår liste over nettbutikker som fører barneklær, hvor du får detaljert info om hver av de ulike nettbutikkenes priser, betingelser og mer.

Fornøydgaranti og prisgaranti

Prisgarantien betyr at om du ser en tilsvarende vare billigere på en annen norsk nettbutikk (eller butikk), så vil Mimmis matche denne prisen. Det er visse unntak som er gjeldende, blant annet dersom varen selges med rabattkode, ved et fabrikkutsalg og lignende. Du kan lese mer om disse betingelsene på nettsiden. Tilbudet om prisgaranti gjelder før, under og opptil 14 dager etter at du la inn din bestilling.

Åpent kjøp

*Om du returnerer en vare innen 30 dager er fraktkostnadene gratis. Varer over 35 kg eller utenfor maksmålet til MyPack, har et retur-frakttillegg på kr. 500 som kommer i tillegg til grunnprisen.

Besøk Mimmis

Sosiale Medier

Du kan følge Mimmis på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Mimmis

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 33611050