Mobilverkstedet info

Miljøvennlig og prisvennlig konsept

Faktasjekket: 16.02.2022

Mobilverkstedet skjermbilde Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Klarna, Vipps Retur: 14 dagers angrerett (ikke inkl. frakt) Prismatch: Nei Besøk Mobilverkstedet

På Mobilverkstedet kan du få reparert smarttelefoner, nettbrett eller smartklokker. I tillegg kan du kjøpe renoverte og brukte versjoner av alle disse produktene.

Ulike reparasjoner

Ideen bak denne nettbutikken er jommen god, og helt klart noe man trenger i dagens verden. Det er fort gjort å kaste en smarttelefon bare fordi den ikke fungerer lenger. Men kanskje feilen bare skyldes at batteriet er dødt, og det hele lar seg fikse enkelt?

Når det er snakk om så mange ulike produkter (for ikke å si modeller), er det heller ikke unaturlig at prisene varierer. Bytte av batteri på iPhone 11? 1.000 kr. Bytte glass på iPad 7? 1.700 kr. Det er imidlertid lett å få oversikt over prisene: simpelthen klikk deg inn på modellen du trenger hjelp med og velg deretter hva slags reparasjon du er ute etter.

Her kan du også bestille diagnose, overføring av innhold fra en mobil til en annen, bytte glass, og mye mer. Med andre ord: ikke kast mobilen din, for sannsynligvis kan den fikses.

Spar penger på mobilkjøp: Her du noen av de brukte og renoverte smarttelefonene i utvalget.

Brukte og renoverte produkter

Nettbutikken tilbyr også brukte og renoverte smarttelefoner, nettbrett og smartklokker. Utvalget er ikke all verdens, og avhenger i tillegg av hva Mobilverkstedet får inn av bruktvarer, men til gjengjeld har du mulighet til å gjøre et kupp som sparer deg for betydelige summer.

Du kan velge mellom 3 kategorier for smart-telefoner, nemlig: Litt brukt telefoner, Mobilpant telefoner, samt Ny. I samtlige kategorier er det muligheter for å spare en del på mobilkjøp, spesielt i de to førstnevnte kategoriene selvsagt. Angående prisene, kan man si det samme om nettbrett og smartklokker.

Mobilpant

Ja, hva er egentlig mobilpant? Dette konseptet er også smått genialt, og føyer seg inn i den gode miljøprofilen til denne nettbutikken.

Konseptet er at du kan levere inn en gammel mobil du ikke trenger lenger, og enten få muligheten til å redusere prisen på en ny mobil eller benytte panten til å kjøpe noe annet i nettbutikken.

Billige produkter

Med tanke på at Mobilverkstedet tilbyr både renoverte produkter og mobilpant, kan du faktisk gjøre en del gunstige kjøp her. Er du ute etter andre steder som tilbyr tilsvarende produkter til en rimelig penge? I våre lister over nettbutikker som tilbyr billige produkter kan du nemlig sammenligne priser, utvalg, vilkår og mer. Sjekk for eksempel våre lister over nettbutikker som tilbyr billige smarttelefoner, billige pulsklokker, billige nettbrett, billige iPhone-modeller og billige iPad-modeller. Du kan også holde øynene opp for salg og kampanjer.

Garanti, levering og mer

Mobilverkstedet gir deg for øvrig 12 måneders garanti på alle utførte reparasjoner og deler som blir benyttet ved en reparasjon. Dersom du leverer mobilen til reparasjon via post, kan du forvente at du får den tilbake etter omtrent en uke. Om du skulle ønske å levere den fysisk, til Mobilverkstedets lager i Sandefjord, opplyser nettbutikken om at mobilen vil være ferdig reparert dagen etter innlevering.

For øvrig bruker denne nettbutikken Posten Norge/Bring som leveringstjeneste. Leveringstiden vil normalt være 2-5 dager fra bestillingen er sendt, men dette kan avhenge av hvor i landet pakken skal sendes til.

Besøk Mobilverkstedet

Sosiale Medier

Du kan følge Mobilverkstedet på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Mobilverkstedet

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 40405588