Modern Art Gallery info

35 års erfaring

Modern Art Gallery skjermbilde Betal med: Bankkort, Gavekort Retur: 14 dager Prismatch: Nei Besøk Modern Art Gallery

Modern Art Gallery er Midt-Norges største galleri, og har omtrent 35 års erfaring med formidling av kunst. Lokalet deres ligger i Trondheim, men i denne omgang skal vi naturligvis se nærmere på nettgalleriet.

Mange kjente kunstnere

Oversikten over de ulike kunstnere kan sees til venstre på forsiden. Modern Art Gallery har helt klart mange kunstnere representert i utvalget, men enkelte andre nettgallerier har faktisk desto flere. Jarl Goli, Lisa Aisato, Hedda Kise, Kristian Finborud og Eva Langaas er bare noen av de kjente navnene du finner i dette galleriet.

Når det kommer til selve kunsten, er det mye ulikt å velge blant. Her finnes alt fra nydelige naturskildringer og portretter av mennesker, til de mest abstrakte bilder. Vi har for øvrig skrevet om kunst tidligere, og ikke bare nettgallerier, men også andre nettbutikker som tilbyr kunst. Det finnes et hav av kunstverk der ute, og i løpet av de siste årene har nettgallerier virkelig kommet på banen.

Foretar alle typer innramming

Det skal også nevnes at Modern Art Gallery tilbyr innramming. Lokalet deres er nemlig utstyrt med et eget rammeverksted, noe som gjør at de kan foreta alle typer innramming på en profesjonell måte. For øvrig har dette galleriet et stort utvalg i rammelist og passepartout. I tillegg tilbyr galleriet rimelige priser ved store innkjøp. Leveringstid på ramme er normalt 1 uke.

Bildet viser noen av kunstverkene til Eva Langaas.
Eva Langaas laget blant annet fargerike litografier mens hun levde.

Verdt å nevne

En artig tjeneste Modern Art Gallery tilbyr, er at de gir gratis bistand til dem som trenger utsmykning av bedrifter, hoteller, private hjem, og lignende. Bistanden er dessuten uforpliktende. Representanten for galleriet vil da gi råd om hva slags kunst som kunne egnet seg i de ulike tilfellene.

Det skal nevnes at Modern Art Gallery ikke kjøper inn kunst, men kun formidler kunst på vegne av kunstnerne. Med andre ord er det kunstneres priser som vises i galleriet.

Besøk Modern Art Gallery

Sosiale Medier

Du kan følge Modern Art Gallery på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Modern Art Gallery

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 91881010