NA-KD info

Suksessrik motebutikk for damer

Faktasjekket: 12.03.2022

NA-KD skjermbilde Fri frakt: Ja Betal med: Bankkort, Delbetaling, Faktura, Gavekort, Klarna, PayPal Toll: Inkludert i prisen Retur: 30 dagers returrett (inkl. frakt) Prismatch: Nei

NA-KD tilbyr dameklær, damesko og accessoirer – som blant annet smykker og vesker. Ifølge dem selv er NA-KD et av de 20 raskest voksende selskapene i Europa, og skal nå være verdensledende innen netthandel knyttet til mote.

Formidabel suksess

NA-KD startet opp i 2015, og samarbeider med de mest populære influenserne og kjendisene i hele verden. NA-KD har definitivt blitt en av de mest populære nettbutikkene i Norge, dette viser blant annet søkedata fra Google. Når det gjelder prisvennlig damemote, kan NA-KD regnes som en av de beste nettbutikkene i Norge. Dette kan begrunnes med solid utvalg, gunstige priser og betingelser, og ikke minst populariten.

Influencer Collections: Denne kategorien er temmelig populær. Her er i tillegg utvalget sortert etter popularitet, slik at de mest populære plaggene vises først.

Mye klær og varierte priser

Det totale utvalget av klær ligger på mer enn 16.000 ulike plagg, noe som slettes ikke er verst. La oss se litt nærmere på de ulike kategoriene. I likhet med de fleste nettbutikker som tilbyr dameklær, fører også NA-KD alt innen basisplagg.

Utvalget inkluderer altså gensere, bukser, blazere, skjorter, kjoler, også videre. Badetøy, undertøy og treningstøy inngår også i utvalget. Hundrevis av bikinier finnes også i utvalget.

Generelt er utvalget ganske prisvennlig, og du vil finne mange billige dameklær her, samt en del billige damesko. I tillegg tilbyr NA-KD gratis frakt og retur. Frakten og returen er til og med klima-kompensert. Likevel har NA-KD også enkelte dyrere plagg i utvalget.

Hundrevis av sko

Skoutvalget ligger på omtrent 400 sko. Sneakers, pumps, høyhælte sko, platåsko, slip-ins og lave sko er blant skotypene du kan velge blant. NA-KD har også boots, hvor enkelte antagelig kan brukes som vintersko – uten at dette er videre spesifisert, eller brukt som en egen kategori

Nesten 1.000 accessoirer

Utvalget i kategorien for accessoirer teller mange hundre varer. Her får du blant annet kjøpt belter, hårtilbehør, sjal, skjerf, luer og hansker. I tillegg byr utvalget på et par hundre vesker og smykker. Det er imidlertid snakk om billige smykker, og altså ikke smykker av edelmetaller. Dersom det er slike smykker du er på jakt etter, har vi også skrevet en liste over nettbutikker som fører eksklusive smykker.

Gavekort på e-post

Et gavekort fra NA-KD kan være den perfekte gaven for moteinteresserte jenter og damer. Dette er digitale gavekort som sendes direkte til din e-postadresse og er klare til bruk med en gang. Du velger selv om du videresender gavekortet via e-post eller om du skriver ut gavekortet slik at du kan overrekke gaven fysisk. Gyldighet i 2 år fra kjøpsdato. Beløp fra 100 kr til 1.500 kr.

Sosiale Medier

Du kan følge NA-KD på disse sosiale nettverkene.

Kontakt NA-KD

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.