Namly Design info

Navnelapper uten BPA og ftalater

Faktasjekket: 27.03.2021

Namly Design skjermbilde Fri frakt: Ja Betal med: Bankkort, Faktura, Klarna Retur: Angrerett ikke gjeldende* Prismatch: Nei Besøk Namly Design

Denne søte, lille nettbutikken har et spesifikt utvalg, nemlig navnelapper og etiketter, som kunden selv kan designe med ønsket tekst, farge og bakgrunnsbilde. Denne ideen er imidlertid ikke unik, da det allerede finnes en del nettbutikker som har spesialisert seg på samme vis.

Selvheftende navnelapper

Alle navnelapper og etiketter på denne nettbutikken er selvklebende, og tåler både vaskemaskin og tørketrommel. Navnelappene kan brukes på både tekstiler, som klær og sko, matbokser, drikkeflasker, bøker – og mye annet. Stort sett er det tilstrekkelig med en jevn overflate. Navnelappene behøver verken å strykes eller sys på, da det er selvklebende lim på baksiden av navnelappen. Namly Design skriver også at navnelappene deres er av høy kvalitet, og ikke vil miste verken farge eller feste ved å vaskes. Dessuten er navnelappene fri for BPA og ftalater.

Navnelapper har nok blitt spesielt populært blant småbarnsforeldre, som ønsker å merke barns klær, matbokser, drikkeflasker og lignende, enten i barnehage eller skole, hvor slike ting fort kan rotes bort.

Refleksvester

Litt underlig muligens, men denne nisjebutikken har altså gitt plass til et mindre utvalg av refleksvester. Totalt ligger utvalget på 8 ulike refleksvester, alle i hvert sin ulike farge. En reflekslue dukker også opp her. Disse refleksvestene er utstyrt med sele, slik at de kan tilpasses kroppen til både små og store. Tanken er vel antagelig at refleksvester er et produkt som egner seg godt for småbarnsforeldre, med barn som går alene til skolen.

Designfunksjon

En kjekk designfunksjon gjør det enkelt å designe egne navnelapper.

Som nevnt innledningsvis tillater designfunksjonen på denne nettbutikken både valg av farger, tekst (ulike fonter og selvvalgt tekst) og bilder. Her kan du velge mellom 9 ulike fonter, 50 ulike farger (flerfargede eller ensfargede) og 25 ulike design/bilder. Bildene består av ting og symboler som er populære hos barn, som for eksempel traktor, dyr, hjerte og lignende.

Konkurrentene Smartlapper og Askeladden Navnelapper tilbyr, i motsetning til Namly Design, også en del figurer fra kjente barneunivers, blant annet Kaptein Sabeltann, Peppa Gris og Spiderman, men opererer til gjengjeld med litt dyrere priser. Smartlapper tilbyr eksempelvis 132 Kaptein Sabeltann-navnelapper til 199 kr, mens Askeladden Navnelapper tilbyr 120 Spiderman-navnelapper til 225 kr.

Tilfredsstillelsesgaranti?

Namly skriver også at de tilbyr tilfredsstillelsesgaranti, ettersom de går god for kvaliteten på produktene deres. Denne garantien er nevnt i teksten under produktkategorien for navnelapper, men det står ikke noe om denne garantien noe annet sted på nettsiden, heller ikke på vilkårsiden deres.

Priser

Navnelapper er ikke spesielt dyrt å produsere, og derfor opererer samtlige av aktørene innen dette markedet med relativt lave priser. Når det gjelder Namly Design, preges forsiden av en oversikt over tre ulike navnelappsett med tilhørende priser:

Lite sett: 99 navnelapper / 139 kr.

Medium sett: 132 navnelapper / 179 kr.

Stort sett: 165 navnelapper / 219 kr.

*Angrerett gjelder ikke

Når det gjelder produkter som lages spesielt for kunden, gjelder ikke angreretten. I dette tilfellet produseres navnelappen eller etiketten med design basert på kundens ønsker i forhold til tekst, bilde og farge. Reklamasjon derimot, gjelder selvsagt om noe skulle være feil eller mangelfullt ved produktet. I slike tilfeller skal du gi nettbutikken beskjed så tidlig som mulig, og senest 14 dager etter mottak av varene.

Besøk Namly Design

Sosiale Medier

Du kan følge Namly Design på disse sosiale nettverkene.

Kontakt Namly Design

Hvis denne artikkelen ikke svarte på alle spørsmålene dine kan du kontakte nettbutikken direkte.

Telefon: 040-444250